Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dejtonskim sporazumom BiH je vezana za SAD, odrekli smo se suvereniteta i potpisali da se RS pita više nego država. Alija Cr...o još jednom. Dali smo SAD da o svemu odluke donose oni. Nama je važno ko tamo pobjedi. Dodik Orban Tranp nije dobra stvar za BiH. Pogubno je koliko Bošnjaci se prodaju SAD odriču ći se suvereniteta u korist stranih sudija i visokog P.
Vanjska politika i kod Trumpa i Haris je ista. To je nama van Amerike važno, a budući da je ista onda nam.je i svejedno ko će pobjediti.
Show pocinje
i ja bi glasala za plave,al bojim se da crveni ne odnesu pobjedu ,al nadati se u plave.
Biraj manje zlo, vote for Harris!