Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
17 granata u automobilu u Njemačkoj? Pa šta su ovi klošari umislili gdje se nalaze, u Afganistanu? Zbog ovakvih cigana zabranit će nama normalnim Bosancima i Hercegovcima ulazak u Njemačku skroz.
Neće, jer nisu oni debili kao mi da sude o cijeloj naciji zbog iskvarenih pojedinaca.
@TopKomentar Tačno, ali nas neće gledati ni blagonaklono sigurno. Ovim se ruši ono malo ugleda kojeg imamo kod Nijemaca kao radišan i vrijedan narod. Domaćini nas neće gledati istim očima.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
goni to u gvantanamo amerima
KAD SE PAPAK UFATI SARAJEVA I RODITELJA SE ODREKNE
@CicaSaDrine ISTI SI MOJ PAPIGA Samo moj papiga je pamteniji od tebe Moj papiga je i ljepsli od tebe :):)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odakle su pali s merdevina ? Serem vam se na naslov
Krenuli da se osvete za Šabana :D
Ko god da je robija, što duže to bolje.
Sad ce opet onaj trazite zenu za jednu noc 😂
Nema ga, izgleda rasprodato.
Ujke
Rješavajte to , oni sebi ne žele dobro a kamoli drugim
I posle sve ostale iz Bosne jebu na granicama.
vlaščine šverceri
granate su plasticne igracke... cilj je bio samo da se docepaju njemackog zatvora. bolji su uslovi tamo nego kod nas na slobodi...
Nea nas puno al smo rasporedjeni po crnim hronikama ko da nas ima ko Kineza imali ista pametno da ispadne o Nama
eto.....imali su želju da odu u Njemačku.....i ispunila him se želja..... :(
A dobro, zasto nekome trebaju granate a nije ratno stanje ? Ko to kupuje i zasto mu treba uopste ? Ja i da ih imam ne znam gdje bih i sta bih sa njima a pogotovo da ih placam, e jedino kao suvenir da ih drzim
Talibanska fekalistanska sirotinja opet u akciji !!! Nijemci bi trebali da u udžbenicima za osnovno i srednje obrazovanje izučavaju mentalitet ove jadne fekalistanske sirotinje obzirom da smo pod njihovom zonom uticaja. Pa oni su Srbima koji su ih opismenili i abolirali za fašizam zabili nož u leđa i poklali djecu a da ne bi Nijemcima. GERMANI PAMET U GLAVU !
pssst,genocidaš.
hahahaha pa jel moguce
Uhapseni su Nikola Ivanovic i Sasa Kojic iz manjeg entiteta
Plitki mozgovi, po 17 i 28 godina...to nebi da radi a da lahko zaradi ..