Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I treba. Treba im samo ostaviti onog Solovjovog i da mu svakodnevno bude gost Medvedev, da pricaju mitove o dominaciji svijetom, te da slave vrhovnog vodju, po uzoru na S. Koreju i Srbiju.
Javljaju se oni koji su blokirali sve ruske medije na sopstvenoj teritoriji. Licemjerno do bola.
I na Zapadu razmatraju ogranicavanje ili cak zabranu Tik Tok-a. Da ne kazem kako su zabranili sve ruske medije. Njihova drzava, njihova pravila.
Nijedni ruski mediji nisu zabranjeni na zapadu. Mozes posjetit sve ruske web stranice i drzavne medijske organizacije iz svih zapadnih zemalja.