Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosadni ste vise sa ovim glupavim clancima. Ljude vise zanima npr kako je moguce da od 2014 do 2019 sin tada visokorangiranog americkog politicara (Bidena) radi u najjacaoj Ukrajinskoj firmi za plin i to na visokoj poziciji. Pomocu kojih trikova je to moguce?
Zivio sam u doba Angele i sad zivim u Njemackoj. Mnogooo mnogo bolje se zivjelo u njeno doba, savrsen zivot u Njemackoj tada, ovo sada je uzas od kad je nema… sve gore i gore
Krim je u sastavu UKR imao status autonomne republike, a njegovi građani su nakon DRŽAVNOG UDARA održali referendum na kojem su PUČISTIČKOJ vlasti u Kijevu suknuli i proglasili nezavisnost. Nakon proglašenja nezavisnosti parlament Krima je od Ruske Federacije zatražio ujedinjenje. Dakle, nikakve aneksije nije bilo. Netko će reći da Krim po ukrajinskom ustavu nije imao pravo proglasiti nezavisnost. Možda je to točno, al ni Kosovo nije po SRB ustavu imalo to pravo pa ju je proglasilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prema našim medijima i vojnim analitičarima Putina su od početka specijalne vojne operacije ubli 17 puta.
Ovo je sudbina koja čeka britanskog potrčka Vladimira Zelenskog.
Bezveze najave
rusi su trebali sami da skinu putina sa vlasti odmah na pocetku agresije ,tako bi spasili zivote svoje djece koja je isla da izvrsi agresiju po putinovom naredjenju
Samo sanjajte....on je toliko JAK da ni muha ne moze sletiti na njega..
Ako su zapadne sile u ulozi, Nero Claudius Caesar Augustus, ne znači da je Putin Julije Cezar.
I na kraju ce biti "ko nas bre zavadi"
Nije valjda
Sad se englez brine za ruse. Auu, nemojte.
Sad se i u budućnost gleda, jel koristite kašike, viljuške , pasulj ili karte?
Ojj all ovi Englezi znaju slagat pa to nejma niđe 😏
Amin
ILi sudbinu Gadafija
Bujrum!
Ipak Putko ima Dugmic u ruci….nece on lahko pasti kao sto je Julie!