Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da je neprihvatljivo, ne bih vjerovao da je neko spreman na nešto ovako bolesno. Šta je sljedeće, da otruju vodu gradskom vodovodu u Beirutu? Da bacaju otrovne čokoladice iz aviona?
Jao,otrovne cokoladice.. ti si tip koji bi usao u auto nepoznate osobe da ti kaze da ima lizalicu za tebe
@Goouser82826151, pakšu, aport, miran,
Bravo za The Guardian. Jedna od rijetkih, svjetsko poznatih, nezavisnih novinarskih kuća.
Je li iko rekao ovim urednicima da sve te uredjaje iskljucivo koriste hezbolah pristalice. oni su ih i kupili
Je li tebi iko rekao da procitas clanak? Ako, kojim slucajem jesi, molim te otidji do vrtica da ti djeca objasne o cemu se pise!
Pa valjda je svima jasno da je problem u Izraelu i da su svojim nedjelima nadmašili sve ono što je njima urađeno.
nece ni oni dugo
Teror
Vjerujem da bi ovaj klixov Ai cenzor rekao za taj Guardijanov tekst da je govor mržnje..ovo je katastrofa šta su kupili. Kao da je Amir Gross Kabiri već preuzeo klix.
A ha ma s je prihvatljiv
Samo nazovi zrtvu teroristom i eto ti pokrice za zlocine - to je retorika SADa i njegovih saveznika danas
Izrael se navikao da bude elokventna vrijednost a od same vrijednosti se i batrga ako već izigrava velikog šefa
Rusi i Kinezi su zadnji otpor cionistickoj vlasti kojoj je jedini cilj da te nadgleda, kontrolise i uvede zabranu ne samo govora nego i misljenja. Sve koji su protiv ovog nehumanog rezima treba podrzavati u svakom pogledu
FA ŠI ZAM, NA CI ZAM, GE NO CID, U Z P = iz ra el
A pishu li shta u Iranu?!
Jednom rijecju, Terorizam.
Guardian ce biti proglasen antisemitskim, ide hajka na urednika
Guardian je globalisticki ispušni ventil za ljevičarske glasače. U tim novinama se loše glume ideali slobode, jednakosti i socijalne pravde. Predstava za glasase. Ključna riječ je losa gluma. Kada su u pitanju globlisticke agende ko migracije i konflikt protiv Rusije, Kine i Indije, u tom slučaju Guardian hajca najjjace