Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iran sila, ostale muslimanske i arapske zemlje ugledajte se. Sami protiv najvećih sotona na svijetu i opet održe lekciju. PVO Irana Pantsir 1 i S300 uradili vrhunski posao.
Vidimo u Ukrajini kako rade "dobar" posao..
nije bolan ni bilo napada. iran i izrael se gadjaju corcima samo da narod utihne i malo se zaboravi na palestinu i liban.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Iran babuka Bliskog Istoka! Sila je to! Koriste se mozgom, proračunati su izuzetno, ne žure i ne srljaju. Mudre glave.
Nisu kao znali, a Jude im ubile dva oficira
Ljudi,pogledajte dokumentarac "the impact"i sve ce vam se samo kazati kuda i kako ovo vodi
Moli te boga da Vam se ne desi Gaza, Syria i Lebanon.
Molite boga da vam iduće godine Putin u Zagreb ne umaršira..
I komarca osjetiš... hahaha
Gađali ruske sisteme odbrane kod aerodroma u Teheranu, samo je jedna pala, sve su oborili iranski Bawar i ruski S400/300.
izrael je sinoc/jutros presreo iransku zracnu odbranu iznad Teherana
Znači dobro su uradili posao
Amerikanci "apeluju na Irance" da se uzdrže od napada, ali taj isti "apel" nisu uputili Izraelu Naprotiv, podržavaju ih.
To govori ko je dole slabiji. Obično slabijem treba pomoć sa strane.
Pa nije vam Iran komadić zemlje. Samo mu je jedan od gradova s jednog kraja na drugi je 80-90 km. Nije kao okupirani Tel Aviv, gdje god da pukne, cuju svi
To je samo pocetak rata. Is zeli istjerati sve Palestince i uzeti dio Libana. Iran je prepreka tome. Sigurno ce opet proizvesti neke nemire unutar Irana.
uzvratiti sa 100 000 raketa , ne oko gradova već po infrastrukturi i vladinim zgradama, kasarnama, zaustaviti ubice djece, e onda USA tražite da izrael ne uzvraća
Fascism, Nazism, genocide = Israel i saveznici
klix vno go c i o n i s t i c k o
Hajmo napraviti konkurenciju ovom portalu
Kako?
I ti nlvinaru sanjo haman
Možda zato, jer nisu udarani civilni ciljevi?
U Teheranu su striktno gađali ruski S300 koji štiti iranski aerodrom.