Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto ne napišete teroristički napad na civile. Kao sto očito i jeste..
Uspjesno izvedena anti teroristička operacija Mossada
Civili su dobili naredbu da se evakuišu. A sam Nasrallah nije civil.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Razoriše ga 1982., i evo opet će. Ž l V 0 T l NJ E. C h i f u t s k e.
A koga razori 1976 do 1982.
Izraelska strategija "stvaranje percepcije izraelske moći" kod "neprijatelja"podrazumijeva upravo ovo - rušenje i destrukcija. Ukopane položaje, komandne centre, logistiku, i dr. borbenu infrastrukturu hezbolaha neće okrnjiti. Ako se hezbolah i za šta spremao sve ove godine, onda su to vazdušni napadi. U direktnoj borbi su razvalili izraelce 2006. godine.
Izazivali su eto im sad lekcija kako se istinski bomm bar duje. A ne nasumicno cackalice preko granice bacati uz video na kako zu zadali te zak udarac neprHijatelju haha brukanje zivo
Ako su stvarno smjestili komandu ispod civilnih zgrada a i skladišta projektila, onda su strašno podcijenili odlučnost Izraela, oni se neće libiti srušiti te objekte, sada upozoravaju civile da napuste te zgrade no uskoro ih neće ni upozoravati.
A Bosnjo emotivno misli : Ovo je genocid
Nek i dalje pružaju utočište Hezbolahu
Pogledajte kakve ste vi Sigme postale, Kakav ste vi Skibidi Toilet
Poruka je jasna:Ne zahebavajte se sa Izraelom
Izrael, Južna Koreja, Tajvan, Kosovo, BiH postoje jer je to volja SAD. I sad bi se BiH trebala okrenuti Iranu koji nije u stanju svoje saveznike sačuvati u sred Teherana. Kako da ne.
Bosna je starija i od Srbije i od Hrvatske. Postojala hiljadu godina. Amerika je samo malo ispraviti grešku koju je napravila Evropa, uvođenjem totalnog embarga na oružje nezavisnoj državi.
gooUser1724568495, Bosna je postojala još dok su tvoji pretci hljumali po karpatskim šumama i VIaškoj niziji.
Gdje je Hezbolah?
Nestao, kao što je bilo i za očekivati.......
Ovi kako su krenuli će satrati sve
Hezbollah se krije medju civilima
I taj Hezbollah, što više ne pokaže muda. Ako ima toliko naoružanje.
Teroristicki napad Izraela
Podrska Izraelu koji ce definitivno zavrsiti sa terorizmom u regionu
Ovdje Liban moze tuzit za agresiju. Clanica je UN
Mogu okaciti to macku o rep