Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radite gospodine Starmer samo zajedno možemo zaštititi Izrael od ekstremizma.
Neka promijena. Oni su bili losi, valjda cete vi biti bolji. Barem za Palestinu
Političari postoje da bi narod kažnjavao i smjenjivao njih a ne močne kapitaliste. Evo ko je kriv sto kapitalci u BiH ne daju veće plate i viša prava radnicima. Većina misli da su krivi političari. Na izborima se kažnjavaju politika a oružjem u svijetu trguju kapitalci.
Sjećamo se prošlog laburističkog premijera Tony Blaira.
Zašto mi ne dopuštate da napišem kako ovog lika zovu u Britaniji?
Svi mogu promijeniti Vlasti samo ADZ je uklesan u kamenu vlasti za Hercegovinu i SNSD u Šumskoj
Dobro ovaj rece - nece se ni kod nas više mijenjati. Tako da, pravac Evropa, a ovi sto im godi da se ništa vise ne mijenja, pa neka ih ovdje sa istomišljenicima
Nema puno stranaka, vidiš rezultat jaka zemlja a kod nas stotine stranaka stotinu jada.
Bezobrazno puno plačeno šupljiranje,nikakav posao i nikakva odgovornost.Samo ti treba đon obraz i nikakav karakter i spreman si za političarenje poput Genjca ili Špirića ima ih još mnoštvo da ih ne nabrajam.
Nek vam je sretno.
Hahahaha promjene hahahahahahahaha stvarno i dalje nas uzimaju uvijek uz priču mi smo promjena hahahahahaha