Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam svog sina,5 godina.Gledam listu gdje su srbi ubijali djecu od 3,5,9 godina. Zar je moguce da postoje takve osobe,ubiti dijete.I jos se ponose stim.
Kako će sad izvaditi Uvjerenje o nekažnjavanju za kandidaturu...??
Može i iz zatvora u bijelu kuće po zakonu.
"Ja i narod vičemo", što bi rekao Donald Mutikaša.
SERGIJU❓ 🤔 SERGIJU❓ 🤣🤣🤣🤣🤣💪👍
A šta je sergija nema u engleskom jeziku.
Oni ozbiljno planiraju ukrasti još jedne izbore u Americi.
zamisli ubijes djete od 3 mjeseca i taj sto ga je ubio ako je ziv i ako ima svoje djete nek pogleda u njega i nek se zapita sta je ono krivo il unuce njegovo nema veze a to su radile naše komšije Srbi nama e to ti je obraz džon.
Dzaba sud, dokazi, porota. Ovako i kod nas narod presudjuje od kuce.
Nasto je ova Amerika spala, genocidas Biden ili dvorska luda Trump. Obojica preko 74 godine.
I Bake je doktor polituke za Trampa.
Nas ce hodza skupljati sergiju, da bi ti mogao guzitii u Bentliju
Sad će ih Trump uzeti lagano...
Cuj da prikupljaju za kampanju, porodicno ima nevjerovatne sume novca, osim ako nisu blokirani...Uglavnom, amerikanci i vi imate Dodika,a jos nismo imali dementnog covjeka, da mrtvu majku u publici pozdravlja...
protuzakonito je koristiti direkno svoj nivac za kampanju u SAD-u, moras imati "sponzore", cak i tad sume su ogranicene koliko pojedinci ili kompanije mogu donirati nekome za kampanju
Čuj majmuna, kriminalcu pare. Pa čovjek milijardama raspolaže i opet malo.