Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Zato su Ukrajinci pucali iz svega što su imali dok se kukuruz nije prestao tresti." Ovo se neko šali?
Američki list The Economist je ove informacije dobio od osoba iz najužeg generalskog kruga, koji su tajno učestvovali u brzom planiranju operacije, koja je iznenadila i Moskvu i Washington i NATO. HAHHAHAAHAHAHA HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA DOBRO ME NASMIJaaaaaaaaaaa
Prnem vam svimaaaa.
Samo vozi, da je Tito slušao Churchila, Hrvatska nikad ne bi imala Istru.
Problem je sto Ukrajina gubi dio po dio svoje BITNE teritorije (i mediji to vise ne prenose), jer pruzaju slabiji otpor na Ruski pritisak u Ukrajini. U medjuvremenu, ti isti mediji prenose kako Ukrajinci osvajaju sela po Rusiji i velicaju taj ludi pohod, ali ne navode kako su te teritorije u stvari totalno bezvrijedne.
Kazu da kontrolisu preko 1000 km2 teritorije, ali ne navode kako je ta teritorija otvoreno polje i sume sa par sela i nekoliko kuca. Ako im je plan bio da Rusija povuce trupe iz Ukrajine da bi branili Kursk i otvorena polja i da prenesu borbu tamo, pao im je u vodu jer se trupe rasporedjene po Ukrajini nece povuci za Rusiju, upravo zbog toga sto polako uzimaju dio po dio bitnijih teritorija nego ovi po Kursku.
Operacija Klix))))) Bolje motajte kablove,gasite mješalicu!!!
Da li neko živ ovo veruje???
Putin bi se odrekao i rođene majke da ovaj upad u Kursk niko ne vidi, ne sazna, ne čuje i ne veruje.
Bolje da su upali u Kursk nego da nisu. Ukrajina je napadnuta, svaka vrsta odbrane je bolja od predaje. Preselit što više R i uzvratiti za infrastrukturu unutar Ukrajine, koliko god...
Sabur prekodinski parizaneri. Smislit će zli zapad poseban rat za bivšu Rusiju, protiv neke sile tipa Mongolije, da i vi se .alo radujete.
@mendos, super! Je li ti dobro tamo?
Bivša Rusija je prva sila treceg svijeta
Čim su krili od zapada znači oni utiču na ratove i kao i kod nas, kreni-povuci se da razvuku što duže da tale oružje
Dobro sta su postigli, sad se obruc steze, ko muhe ih skidaju Rusi.
Na kuriru to prolazj. Cak su rusi morali iz berlina vratit dio trupa
NATO ga je i osmislio , taktičko povlačenje a onda prelazak granice na najslabije branjenoj zoni
Šta je ovo prvi april u augustu, joj jeste smiješni
I Njemuci su u 2WW tu zaglavili, nije ih Putin nako pustio.....ima on strpljenje.
Nije ih on nako pustio. Nego nije mogo sprijecit. Nemoj samo price da trosi staro naoruzanje.
Imaju dok im brodovi Američke pomoci nisu stigli da se mogu braniti od Nijemaca ...