Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je ovo klixe? ne moze se ni komentar napisati a da nije "mrznja"? realno treba vas ddosati dok ne prestanete sa radom
Pa ddosaj dok ne prestanu sa radom da vidimo sta ce se desit.
Pa sta se moze desiti ako neko prestane sa radom? Da prestane sa radom.
Ma, obavezno anektirati sve moguce dijelove bivse Rusije, kao kaznu za ilegalni pokusaj anektiranja tudje teritorije!
Ovo što su Ukrajinci uradili je hrabro. Ipak sto sela nije malo, a Rusima je dato do znanja da se za oslobođenje neće birati sredstva ni načini. U pregovorima bolja pozicija za ukrajinsku stranu...
Kojim pregovorima, kad Baba vanga iz Cia-e predvidja oslobodjenje Kurska uz velike gubitke, a ne razmjenu teritorija?
Na početku agresije na Ukrajinu, Rusi su slali kolone tenkova i drugog naoružanja. Sada, jadna ti majko, nisu u stanju da se brane u sopstvenoj zemlji
NATO, CIA, i Amerika ce se boriti sa Rusima do zadnjeg Ukrajinca
Zna to CIA, ne sumnjamo, dok Rusi ne izbiju na Berlinu, neće se smiriti.
Prvo Rusiju moraju zauzeti pa tek onda mozemo pricati o tudjim zemljama. Ovako je Srbija osvajala tudje zemlje pa im je AP Kosovo postala drzava.
Sta bi se desilo kada bi recimo sutra jemeni potopili neki brod ruskom raketom, ili hezbolah recimo nosac aviona u mediteranu?
Dje su te sve gospodjetine sudince !!!!!!????.....
Zamisli da je Mexico usao ovako u SAD i Jos da Rusija i Kina finansiraju sve to ! Kao znate ovaj Mexico ima pravo da se brani ovaj !
Ili da madjarska uzme Zemun.
Zemun je hrvatski!
Ukrajinci mogu anektirati samo FAB-ovke.
Sta se desava? Rusi danas uzeli Novogrodovku, Mirnograd a Selidovo je pred padom! Dok svi gledaju Kursk neki ovde na zapadu javljaju da Rusi dnevno napreduju i do 7km u samoj Ukrajini?!
...a tvojoj sreći kraja nema jer tvoja "braća" osvajaju teritoriju tuđe zemlje i proglašavaju je svojom! Neki si dobar čovjek, sa istančanim osjećajem za pravdu, uz to civilizovan, napredan... pa i himna ti tako počinje, "Bože pravde", zar ne? Neko si koga boli nepravda... da.