Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj Boze da se dogovorite i da se rat zavrsi. Amin.
Procitao sam kompletan tekst i ne mogu da vjerujem sta je covjek nalupao, ovo je kao da je Ukrainska vojska ispred Moskve. Od ovih pregovora nema nista, nece Amerikanci dogovor, borit ce se ipak do zadnjeg Ukrainca.
Hitleru je trebalo tridesetak dana da okupira Poljsku i Francusku. Rusi će u iduća dva tjedna pokušati sve da završe okupaciju Ukrajine, a ako ne uspiju, potpisivati će oni bilo kakve mirovne sporazume jer nisu u mogućnosti podnositi prije svega ekonomske gubitke zbog Zapadnih sankcija.
Zar se nisu mogli dogovoriti i bez rata, Ukraina u EU ali ne u NATO. To bi bio kompromis. Ovako čitav svijet trpi zbog tog sukoba, a da ne govorimo o stradanju ljudi i uništavanju infrastrukture.
Ovaj u nekom paralelnom svijetu zivi.
U svakom slucaju hajdemo se nadat , bolje sto godina pregovarat nego jedan dan ratovat. Samo Evropa se sa ovim ratom mijenja.Industrija oryzja ce biti u procvatu.
Pa što niste postigli da narod više ne gine
Ne vjerujte Rusiji, govorili su da nece napasti pa su napali kao hijene...
Bas tako. Rat se drugoj drzavi po pravilu jos uvijek objavi.
Potpisujte to gdje vam je pamet bila ranije...
Izgleda ih je Putko napuckao kako su nacisti, fašisti, da su likovi iznenađeni da toga uopšte nema.
Nikakvo primirje,nastavite borbe do potpune demilitarizacije i denacifikacije.Danas i juce su ih Rusi dobro isprasili pa sad kmece za dogovorom
Ima osjecaj da ce Ukrajinci biti veci Rusi od onih iz Moskve...
Ja konto Fadil novalic ovo
Agresija na drugu državu, raketiranje, bombardovanje, ubijanje stanovništva se opravdava, pri čemu se ponavljaju iste laži kao iz 90-tih. Bolesno.
započinjati rat pa nakon rata biti u poziciji goroj nego prije započinjanja rata je znak da si glup ili mentalno poremećen. neminovno je da će se to dgoditi rusiji, kao što se dogodilo i srbiji na ovim prostorima. vjerujem i da će rusi kao i srbi svoj poraz veličati kao pobjedu. to dodatno potvrđuje tezu da si glup ili mentalno poremećen.
kaš što napisah gore doduše kad su takvi kao ti u pitanju između glup i mentalno poremećen ne treba stavljati ili, dovoljno je i.
Ova izjava mi je najkrvavija. Ruska strana već gleda mnogo adekvatnije na sve to, ali mora proći još neko vrijeme da u potpunosti shvate situaciju u koju su doveli Rusiju, a ne Ukrajinu", objašnjava Podoljak. Pa koliko vremena dok ti ne pogine jos koliko naroda.
Razgovaraju o svemu. Izme]u ostalog raspravljaju o Preveru i Ljermontovu, o ljubavi, epskoj poeziji, problemi narkomanije u školama i globalnom zagrijavanju.
Pravi date 😍♥️
Zvanična izjava Moskve je da danas nisu bili nikakvi pregovori već sutra. Ko tu laže?
Na kraju se uvijek sjedne za stol i postigne dogovor. Pokoj duši svim nevinim sto su stradali.