Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi Klix da se razgovori ne voze da je laž, al svejedno opet napiše tekst i pročitaš ga i na kraju piše da je laž. Završili novinarstvo preko interenta..
Odustani i spasi Ameriku
Kako je tekst naopako napisan. Navodno se vode razgovori a na kraju ovaj izričito kaže da se ne vode.
Nema ostupoanja dok je Sadam Husein orujetnja svijetu a predsjednik Ukrajine Putin napada Kinu
Nedaj se Bidene!!!
Ma to treba ukinuti da sve iznad 60 god.se vise nemoze baviti politikom , svugdje u svijetu
Nikakve koristi mi nemamo od američkih izbora a od ovih naših pogotovu
Za Demokrate jedino pravo rjesnje, Biden je zdravstveno slab očito je. Godine svoje rade. Imaju oni odlicnih kandidata, samo interesi i lobij su u pitanju.
šta će vjerovatno se i ne sjeća da se kandidovao
Da su realni to bi zaista i uradili. Bez obzira sto sam licno anti Trump, mislim da je suludo i neodgovorno da Biden bude biran.
Savjetovali mu da odmori 2-3 godine, pa da se ponovo kandiduje kad kukavac bude devedeset tli godine