Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje samo lud ne vidi da CIA želi skloniti Trumpa jer ga se boje. Znaju da ako on pobjedi neće moći igrati s njim kao s onim Pantelijom. Kao da je njima draga Ukrajina ili Izrael. Nego "posuđuju pare" a ti bijedo ćeš dati sve što imaš u narednih 100 godina. Kada USA napada druge to je demokracija. A kada Rusija napada to je genocid. Tko o čemu ku*va o poštenju!
Predsjednik Amerike je funkcija koja samo služi za iznošenje mišljenja složenog sistema koji odlučuje. Ko predsjedniku SAD-a pripisuje sposobnost upravljanja svjetskom politikom taj nema pojma o politici. Ako Amerika negdje želi sukob predsjednik će ga gurati kako god se on zvao.
Tačno vidiš po medijima ko je u kojem rovu.
Vidiš klixe, od komentara kako vi kažete nabijenih mržnjom mnogo su gori članci koji ćute o istini ili huškaju prazne glave na zločine.
AI ne da da napišem šta mislim! kakva cenzura
"Možda nisu obraćali previše pažnje na to" Pa ljudi I'm 3 min. Prije pucnjave pokazivali atentatora na krovu a oni se pravili ludi.
Nafuran Trump na Regana, slogan, atentat, kopira vecinu poteza i pali jos 50 kusur godina posle
Postoje Benjo sigurnosni prstenovi, evo recemo da je Lord potencijalni atentator. Prolazim detaljnu obuku u ponasanju, oruzje mi je pripremljeno, nemos naoruzan proci prvi od sigurnosnih prstenova, sumnjiv si ako nisi iz lokacije gdje se odrzava miting. Prosli smo do zadnjeg prstena, moje je da pokupim oruzje i okinem okidac
Btw. sve zvuci super lagano za izvrsiti atentat, ali u tom posljednjem prstenu, cak i da prosvercas oruzje, imas masu milicajaca, likova iz Tajne sluzbe koji te drze na nisanu za namrgodjen pogled. Do Trumpa se nije moglo doci bez internih aktera, obavjestajci nekada legitimnog puste nizvodu, visi ciljevi
Znali i pustili da se desi
Ja sam pogodio prijatelja u uho u drugom razredu osnovne prackom od onih metaka od zice i napravio mu vise stete nego ovaj sa metkom. Prijatelja odtad zovu Holyfield a mene Tyson.
Da su htjeli zavrsili bi posao... ovo obican show za narod i gluma da se dobije izbore, jednostavno jedan narod zeli Trumpa za predsjednika i to je to.
To je propust kao i što je propust Holandskih vojnika u Srebrenici, kad znaš šta će se desiti a ti pokrio oči rukama
Ne ravnaj ne duzne sa ovom lakrdijom, bas lose i bez potrebno poredzenje....
Jeste veliki propust! Propustili ga da prodje na krov. :)
Najsmjesnija drzava na svijetu..
Tram je jedina šansa sa se svijet vrati na postovanje svih naroda a ne okupacija kao kod nas. Kome god je Amerika saveznik neka se zapita sta ce dalje.
De navedi samo jednu dobru stvar koju bi on uradio