Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a za koga okrivljujes teroristicki napad u Banjskoj Dacicu?
Lingua Lungu iz Zimbabvea!
Ovo ti je reakcija kao kad je tema neki srpski zločin, a oni postavljaju pitanje o Jasenovcu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jos jedna drama u reziji tabloida i vladajuceg rezima
terorista napao teroristu...
Ja narod u Srbiji nikako ne razumijem.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Banjska i tako te slične akcije su erojske
dacicu gdje je Danka?
I ovaj se Dacic nasjedio u fotelji jos od Milosevica. Nikakvo znanje, nikakvo umjece - nevjerovatno sta je moguce na zapadnom Balkanu.
Jbt ovima uvijek neko drugi kriv! A Balkan razvalili.
Iz naše vjere? Koje li to? Postoji li u vas državna religija? Ako da, vjersksa ste država kao npr. Pakistan.
Mali od Kosova,ne kaže se vehabije nego veabije.
Čuj vehabije! Mnogo knjiga sam procitao iz islamske klasicne misli i nigdje taj pojam nisam pronasao. Osim kod sufijsko sijske moderne kvazi literature s ovog podneblja se nalazi taj pojam. Nema naucne verifikacije ko su vehabije i sta je problem s njima. Ahmed ibn Hambel r.a. branio je zivotom cinjenicu da Kur'an Casni nije stvoren.
Zvučiš upravo poput njih. Natovaren revidiranom literaturom ni sam jadan ne znaš šta pričaš, dječija pamet...
Pokolj u skoli, sta je to?
Srbiji treba neki problem da pocnu svoju politiku! Mislim da propaganda u Srbiji pocinje!
Dacić prezime potiče od albanskog prezimena Daći. Ako niti dnao.
Dačići
Znaci, lik prisao kucici u kojoj je bio policajac, izvadio samostrijel, napunio, nanisanio i kroz onaj mali prozorcic pogodio policajca u vrat a da ni policajac niti niko iz okoline nije stigao viknuti ili reagovati?! A onda, ranjeni policajac, u stanju soka i sa strijelom u vratu, vadi pistolj i pogadja napadaca?! Fali samo jos hrcak koji mota cokoladu u foliju i fantazija je kompletna...
Kratkopantolaše koriste mnogi u ime Islama s kojim apsolutno nikakve veze nemaju, a da jadnici nisu ni svjesni toga. Vrh uzima novac za širenje propagande, rulja nasjeda i evo šta se desi; iskorištavaju ih za svoje lične ciljeve pod plaštom Islama. Ta sekta je ranjiva tačka Islama, a neprijatelji je koriste mudro.
Citate li svoje komentare IQ mnogima...?
divi ovog fakina
ipak taj nije počinio genocid