Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zelim svim sponzorusama uspjesno moljenje "jarana" da im sredi akreditacija sa kojima mogu ic na after partye i osjecat se prividno bitnima bar ovih 7 dana u godini
Dobiše li Romi ikad obeštećenje ko Jevreji?
Kamenjarski Srbi su u Jasenovcu sve prikupljene Rome ostavili da pomru na poljani od gladi i zedji. Najgori monstrumi na dunjaluku.
Ima ih sto prose,ali ima i bogalja koji citav dan sa onako bolesnim nogama prebiru kontejnere. Nedo Bog nikom bosanske socijale i brige za covjeka bilo koje vjere ili narodnosti.
Pa mi smo imali agresiju koja je imala za cilj da se istrijebi svo ne-sumsko stanovnistvo sa odredjenih teritorija. Sumnjaci su dosli palili, pljackali, ubijali i silovali. Velik dio Ih nije kaznjne nego hodaju i dalje vrijedjaju. Onda se postavlja pitanje kako je moguce da takve zivotinje i daje promovisu te ideje. Pa kad ga ne kaznis onda on ima osjecaj da moze sve jer se izvukao a cinio je strasne zlocine.
nudis im posten posao, odabrat ce kontejner nudis im skolovanje, oni biraju prosjacenje i kradju Hico ih je definisao u svojim govorima, nula empatije za parazitski olos I Jevreji su bili progonjen narod pa su od sebe napravili biznismene i relevantne ljude, a firauni se nisu pomakli s nulte tacke. fuj
E jesi realan u p.m... Romi nemaju ni svoju vlast, ni svoje lobiste, ni svoje milijardere,.. ni svoju zemlju...
Romi su prezivjeli Holokaust i sve vrste segregacije. Ima Roma muslimana, pravoslavaca i katolika i apwlacijom sudu u Strazburu o diskriminaciji Roma vezanih za izbore u BIH je donesena presuda da Romi poput 'sejdića' mogu biti birani i birati koga zele, ako se Rom izjasni kao Musliman, ili pak Katolik , moze biti na listi za Hrvatskog, odnosno Bosnjackog clana predsjednistva, bez da mu to pravo moze neko da ospori
Treba vidjeti sa Dodikom šta kaže na holokaust, da se znamo postaviti.
Ne kaki mi srbi smo na ovom podrucju najvise stradali od ti budala i sada njegov potomak hoce opet da vlada ovdje
Nema se šta priznavati, to su historijski fakti. Žrtve su žrtve bez obzira kojem narodu pripadale i oko toga ne bi trebalo praviti konstrukcije.