Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad neka fino vrate ime svoje zemlje. Sve ispunis i opet te drze na udici ko kera. Makar su u NATO, a gdje smo mi? Zadnja rupa od svih rupa u europi
@bošnjo, budi srećan što nisi u NATO, da gineš za tudje interese.
@649 O svetosavski botu...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nijedna od država zapadnog Balkana nikada neće ući u EU. Ovo što radi EU je predstava kako bi držala zapadni Balkani u sferi svog uticaja. Makedonija je de facto unistila neke elemente svoje samostalnosti, historije i suvereniteta kako bi ispunila zahtjeve susjednih država i na kraju su dobili veliko ništa.
miran budi k e r u u kućaru......
Ušla Republika Hrvatska i u EU i u Schengen.. imaju probleme, tipično za nas sami sebi prave probleme, kad pokušaju nesto promjeniti pokvare na drugoj strani tri stvari, njihovi ih upozoravaju da ne srljaju, vladu boli briga.. Uglavnom tipična naša nepromišljenost oko nekih stvari... u drugim stvarima su svjetlosnim godinama ispred nas.... ko hoće MOŽE i to bez problema !
BRIKS JE BUDUĆNOST SVE DRUGO PROPADA
Haha, i oni
I sad kao Bugarska ispunila uslove za clanstvo, ma mani me
Makedonci se sve više okreću Srbiji ! Njihove dvije najveće partije su bratske partije sa SNSom !
Makedonija dok je u Jugi bila Grčka je mogla samo u sebi gunđati da joj se ne svidja naziv, a Bugarska nije mogla ni sanjati da nešto suflira, a evo kako udjoše u NATO Grci ih prekrstiše a Bugarska im piše ustav.
Na sta covjek i drzava spadnu da mu/im jedna Bugarska uslovljava bilo sta! Bugarska!
EU je milion pita pokazala da je jedan obicni cirkus.
Nazalost,sudbina Makedonije je ista kao i Bosne i Hercegovine. Prelijepe zemlje,ali su imali nesrecu da im komsije budu naj...e zemlje koje su mogle imati.
Znači dvostruki principi su na djelu pa Makedoniju nema sa čime nisu dosada ucjenili i opet ništa, a zemlje kao što je npr. Bugarska Rumunija Hrvatska ili bivše sovjetske republike su primljene i te iste sad prave uslove za druge zemlje i otežavaju prijem u EU.Koliko samo drugih naroda živi u Njemačkoj, Austriji, Francuskoj pa nisu ustavna kategorija nego auslenderi.
a sta fali Hrvatskoj? sa Slovenijom ce biti uskoro najjaca od svih istocnoeuropskih zemalja.
I kad kazu u sda nece nas jer smo muslinabi kako ovo objasnjavate? U Albaniji su 75%
Italija ce svoje migrante slati u Alabaniji, Mozda ce i EU poslije nekad.
U Albanoji su najvise ateisti
skoro pola stanovnistva Makedonije su Albanci. Jako cudna odluka, haha smijesno i zalosno
Ima Albanaca i u Isambulu puno sto te to interesuje
Nisu uslove ispunili ni Rumunija, Bugarska, a ni Hrvatska. Recept za "ulazak" u EU se zna.
hahahahahahahahahahahaha koje taj što je umjetna inteligencija u portalu hahahahahahahahahahahaha
@sakeekas, zar ne vidiš? Neki Muradif.
prisili Makedoniju da ime promjeni i sad je otkačili pitam zašto pa žive u njoj razni narodi
Od EU nema hljeba...