Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polako, ali SIGURNO, Jevreji uvidjaju da saka cionista pravi HAOS na planeti Zemlji, da su i oni dio stada koje ide prema PROVALIJI! Zaustavimo LUDILO, izdignimo se iz BLATA, guzova, sisa, lopte, tuninga, remusa, 'NOKATA' sta je obuko, gdje ljetuje, kako je izgledala, MRZNJA. Ako je dodjemo na nivo VISE SVIJESTI, svi KOLEKTIVNO idemo u AMBIS!
Sad će Dodik poslat "bezrezervnu podršku" Netanjahuu , 😅😅😅😅
Google translate….Desetine hiljada demonstrirale su širom zemlje, a najviše građana okupilo se što je, prema izvještavanju tamošnjih medija, mnogo veći broj nego što je to bio slučaj protestima ranije tokom ove godine.
Natenjahu je njihov Dodik,samo oni nemaju Trojkaše,da to sve poguraju.
Trojka bi da preda ustavni sud preko Vukoje Dodiku,a narod ko neda?