Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Desničari jačaju zbog pogrešne migrantske politike . Ne može država u zemlju pustiti ,pod krinkom migranata čiji boravak finansiraju Njemački građani ,a oni nožem napadaju, ranjavanja i ubijaju Njemačke građane. Pravi migranti su sada na meti zbog terorista koji su se pired njemačkih sihurnosbih službi provukli u državu .
Slabo tu ima pravih migranata. Pravi migrant je dosao legalno, placa poreze i doprinosi drustvu
Takoe. Samo računaj na to da će nakon Sirijaca na red doći Bošnjaci, Srbi, Albanci... Kada se ksenofobija razbukta ona ne poznaje granice.
Pozivam nijemce da po uzoru na Christiana Schmidta suspenduju na jedan dan Ustav SR Njemacke i da uvedu AfD u vlast! Budite principijelni u svojim "demokratskim" stavovima!
Njemackom ne upravljaju Nijemci od drugog svjetskog..
Nema sta, narod želi desnicu jer ljevica je izgubila kompas otisla RADIKALNO lijevo i izgubila smisao. Desnica je budućnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pitanje je zasto je drzava dozvolila veliki priliv migranata. Da li im je ovo i bio krajni cilj, cime bi se ojacala nacionalna drzava. Stime bi se znatno oslabila evropska ideja, a muslimaski stanovnici dodatno stigmatizirali.
Država ima sve poluge vlasti od vojske i policije do izrade Zakona i Izvršne vlasti i kako sada oni nemaju snage da se suprotstave nekakvim imigrantima koji nemaju nikakve poluge vlasti??? Čista demagogija gdje se vidi da neki državni organi upravo rade sa izgubljenim migrantima da naprave haos radi svojih političkih poena! Sutra će proganjati neke druge migrante koji sa ovim nemaju ništa ali se zovu migranti!
Problem je sto njemacke administracije posljednih 40 godina sve cine da se zaustavi kritikovanje migracije. Ljevici je vaznije da ih niko ne nazove rasistima nego sta ce se ekonomiji desiti
Sve i nekako razumijem, ali, ovo nikako. Naime, migranti sa Zapadnog Balkana ili nam ga Jugoslavije zbog desničara migrirali u zemlje EU, a onda na izborima podržavaju desničare na Zapadnom balkanu? U EU mole Boga svako na svoj način da mu pobjede ljevičari, ali izgleda nevolja od desnice im karma. Ne može bolje dok se ne dođe pameti, i bježi gdje god, sa sobom nosiš sebe.
I SDA je desničaska stranka, i HDZ i SNSD ..... U EU se vrača ono što su drugima gurali i podržavali. Zbog nacionalizma i fašizma koje je EU podržavao van EU, lavine izbjeglica iz istočne i jugoistočne europe došlo je u EU, a onda zbog istih građani EU kažnjavaju ljevicu EU. Ko drugom jamu kopa sam u nju pada. Čak je i Putin finansirao desničare i samog Orbana.
SDA JE CENTAR, a i HDZ kako vele. a SNSD je po imenu ljevičarska a po djelovanju ultradesničarska
Ova sa slike ista Sebija Izetbegovic
Fašizma i nacizam ponovo jačaju u svojoj kolijevci
Cuj desnicari ? a sta su oni drugi podsjecam da imaju s i ve v uk ove u svojim redovima i ost dosnivace mira a o unistavanju industrije da nepricamo
Sve su to posledice globalne krize kad nema para i u kuci nastaje porodicno nasilje. Tako dodje 5 minuta i za ove Ž O H A R E
Cestitamo, Njemci zasluzuju demokratiju po principima za koje se zalazu sirom svijeta ;)
Na kojem je mjesru SDP
Ajmo A f D ako pobijedite u njemackoj Europa ce lakse disat
Pa kad nema prave istinske ljevice, trend u čitavom svijetu je da su trenutni i lažni socijaldemokrati sluge liberalnog kapitalizma. Zato će tek desnica da raste u Evropi. Nažalost logično.
Klix nesmije napisati, da stranke koje su sada pobjediile - sve su stranke anti ukrajinske! Svi se protive podrške Ukrajini! Zato su i pobijedile te stranke! Narod u Njemačkoj ne podržava Ukrajinu, vlada da ali narod ne- to je sada kvitung od naroda za Njemačku vladu (koja je rob Amerikancima). Klix koji je pro ukrajinski, boji se to napisati
Njemacka pod hitno da suspenduje Ustav i uvede AfD u vlast! Saljemo im besplatno eksperta Christiana Schmidta ... nek zadrze gv onjce kod sebe.
Zamisli BiH sa pola miliona ljudi koji se u 6 mjeseci odjednom vrate. Jel mislite vi u BiH koji se radujete ovome, da će to vama korist donijeti?