Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bojkotiram sve sto je Izraelsko,,,osidjujem sve sto rade Palestincima,,,doniram kad god se ukaze prilika,,,molim se,,,sta da uradim jos???
Radis puno vise od vecine ljudi. Suosjecam se s tvojim naporima da ucinis bilo sta. Nemoj odustati, jer kako god se ovo zavrsi, znat ces da si bio na pravoj strani, onoj ljudskoj
Svu Kolu koju ti bojkotiraš popiju Arapi kada dođu kod nas...
Holokaust.
Necete u Betlehem dok smo zivi mi
Ima li neki način da se z lo či nac nazove imenom a da se ne okarakteriše kao govor mržnje Je l moguće da su nas sve stavili pod kontrolu?
izrael,,,gledaj ide!!!
Pa imali ikakvog odgovora od Hamasa i Hezbolaha???
Bojim se da ucimo vjestacku pamet da saradjuje u zlocinu.
Nije Brko bio najbolji. Ima i boljih od njega.
I naći ćeš ih, sigurno, da više žude za životom od svih ostalih ljudi, čak i od mnogobožaca; svaki bi volio poživjeti hiljadu godina, mada ga to, i kada bi toliko živio, ne bi od patnje udaljilo! A Allah dobro vidi ono što oni rade. (el-Bekara, 96.)
Upravo gledam sta su SAD i Israel radili u Gvatemali... Naravno, nikad, niko nije odgovarao nizašto a 200.000 hiljada je izbrisano.
Ovo je genocid nad palestincima a čitav svijet šuti i gleda sramota dno dna . Da li bi ovako gledati da se dešava na teritoriji Izraela sigurno ne . Ovo da se hoće moglo se zaustaviti prvog dana ali svi većina se zalaže da se istrijebe palestinci
Sto sad napadaju na zapadnu obalu
Oni ub,i jaju djecu a bana mediji serviraju tekstove koje mi obalu usput čitamo.I većinom nemamo nikakvu reakciju na pročitano.Oprali su nam mozak skroz.
onako ne obalu
Bosnjace, zastekaj pare i sve sto bi ti moglo zatrebat. Tvoja borba tek pocinje. Postavili su ti svoje kadije i namjesnike prevrtljive od nas, razvlastili su te tvoje drzave koju je tvoj babo branio, okruzili su te oko tvoje avlije, nakitili su ti dzelate vatrom. Ne boj se, ja sam uz tebe!
Amin! Allah je jedan i bice kako on odluci
Zivis sa jos dva naroda, pomiri se s tim. A te ideale za koje je neko ginuo okaci macku o rep
PRIKAŽI ODGOVORE (1)