Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovoljno je reci a Izrael kad djecu spominjete. Neda Al istinu da napisemo
kolika bi kod njih bila kazna kada te babo pošalje da sam ubereš prut kojim će te tuć?
Mene moji nikada ni pipnuli nisu, i dobro sam ispao. Nije odgoj u prutu, motki i kajišu.
Svi koji smo dobijali batine od roditelja ili od skole zaslužujemo da obučemo školske uniforme (kao u UK, ali ne kecelje), vojne uniforme (ako nismo služili vojsku) i pionirske uniforme.
Zato i imamo sve vise maloljetnih delikvenata
Poenta ovih zakona je haman da učiteljica za sprovedbu nekakvog zakona o kontaktu voli više dijete od njegove majke pa onda majku ostavi bez posla. Majka više ne zarađuje i to je dobro za dijete.
Moj bi babo dozivotno u za**oru bio da je kod nas ovako hahaha kablom me ud**o, sve ostalo pucalo
Jaaoooooj saosjećajnosti, ljudskosti i dobročinstva ??? Majka pucnula SVOM SINU opomenu po ručicama ... na drugom kraju svijeta ... 16'iljada .... l i c e m j e r s tvo
Fizičko kažnjavanje djece izaziva poremećaje koje se kasnije ispolje kao defekti u komunikaciji, u Engleskoj možete nanositi bol djeci i biti kasnije nagrađeni to je takva zajednica.
Ja sam isto dobijao batine i mnogo godina poslije toga sam osjecao posljedice ,po najvise kontakt sa ljudima i strah al hvala bogu lijecenje je bilo uspjesno u mom slucaju .Stop nasilje nad djecom i ostalima naravno.
Je li moguće da je neko stavio samo dislikove na ovo?
Nas je učitelj udarao u komunizmu, drvenim metrom,koji smo sami pravili od letve.
Nas je učitelj udarao u komunizmu, drvenim metrom,koji smo sami pravili od letve.
Nas je učitelj udarao u komunizmu, drvenim metrom,koji smo sami pravili od letve.
Nas je učitelj udarao u komunizmu, drvenim metrom,koji smo sami pravili od letve.
Ludi Zapad!
Ne mogu da vjerujem da me luda Klixova AI nije spriječila u "govoru mržnje", baš kao što je dotična luda učiteljica prijavila direktoricu zbog fizičkog kontakta sa svojim djetetom.
gle čuda možeš tipkati č đ š ž