Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puno sreće. Mogu misliti kako se oni trenutno osjećaju dok mi iz svojih sobica čitamo ovo.
A JES GA FAHRO SUKNO BAKIRU HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
osjecaju se kao mi kad je kod nas grmilo oni gledali iz kuca kako srbi pale zivu djecu po kucama i dzamijama,eto kako !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koji p m će u pećini
@Tursija Šta ćeš ti na kliksu?
Valjalo bi kad bi postojala podvodna mašina za kopanje tunela, pa da proširi tu rupu, pa da ih izvuku sa mini podmornicama što ih ima NATO savez. A možda i postoji...
Molim administratora klix-a da pod hitno blokira nick-name "kolorit registrovan 04.07.2018", jer je ta osoba "ukrala" moj nick-name, kako bi mene kao komentatora diskreditovala. Pise pod mojim nickom veoma uvredljive i provocirajuce komentare od juce, kako bi mene kao komentatora registrovanog 2016.godine i sa preko 1.500 napisanih komentara sa mnogim top-komentarima diskreditovala.
@kolorit Zahtjev odbijen. #@admnklx
Srpska posla
Roniti kroz pecinu,cak i iskusni ronioci imaju fobiju i znaju kakve situacije se desavaju.Bocu od 200 bari,mozes isprazniti toliko brzo,da ne dodjes ni do pola puta,da ne pricamo o "zatajenju" regulatora,ako je voda ispod 6 stepeni.Panika je najgora.
Gdje nece biti preslabi pa kompletna jugoidtocna Azija je neuhranjena sve je to pretezno anoreksicno.
@RenesansaKretenizma Šta je sa sumo rvaćima, pojeli bi te za dorućak.
Dajte im steroida
Kakav debil od trenera vodi djecu u pecinu uprkos zabranama neki pedofil 100 % ko zna sta im je radio u mrakaci
Preko vode do slobode
Nisam upucen u ovu situaciju, samo preletim preko ove uzasne vesti, ali me sad interesuje kako su dosli tu gde su zaglavili, ako sad trebaju da rone toliko puno i to bocama sa kiseonikom.
Zbog iznenadne poplave u pećini morali su bježati pred vodom i došli su na taj mali komad suhog unutra negdje
Dok ne vidite komp.animaciju pećine ne možete shvatiti koliko je situacija teska za ove djecake a i za spasioce..samo pomisao da su prezivjel 10 dana bez hrane i u totalnom mraku je strasna..neka zivi i zdravi se vrate svojim porodicama..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tuzno je sve ovo ali moram reci da je ovaj tajland leglo svakog zla, sva mrala svjeta se sabrala. i samo im kazne stizu, zemljotresi oluje itd.
smijesni ste. kazem da je tuzno, zao mi djece. al za tajland konkretno.. pogano mjesto