Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Štaš ti u EU, najkorumpiranija zemlja Evrope. Držite prodike i svakome solite pamet. Kome smo mi tako kad smo ginuli devedesetih. Ti si rekao nekidan da bi da svijet konfiskuje imovinu ruskih oligarha i s njime obnovi Ukrajinu. Je bote, koje vi razmišljanje imate, ko da smo u ne u komunizmu nego u feudalnom sistemu. I ti bi bijednice u EU? Ti si za zatvora samo kao i Zelenski, vi ste običn kriminogene strukture koje su dobile tretman od Zapada samo zato jer mrze Ruse
Francuzi ne zele a Germani kao zele Balkan I Ukrajinu u EU.Sve je ovo svinjarija zapadne kvazi demokratije. Ne treba ni ulaziti u EU kada smo nepozeljni.
Buraz kaze se hvala sto nismo postali ruska pokrajina. Bezobrazni ovi Ukrajinci.
Traze od zemlje koja je pod agresijom da se bavi ispunjavanjem papira za clanstvo, ovi iz EU se zah.bavaju ko i s nama
Jeste li bezuspješno pokušavali dobiti kredite od banaka? Hitno vam treba novac da se izvučete iz dugova? Trebate novac za proširenje ili osnivanje vlastitog posla? Uzmite zajam od jedne od vodećih kreditnih kompanija u Velikoj Britaniji. Možete se prijaviti putem WhatsApp-a: +14092051142 ili e-pošte: [email protected]
Budite mudri uzimajte pomoć posebno u naouružanju dok Vam daju, da se možete od Sotone odbraniti. Igrajte mudro neće Vas primiti ni u Nato ni u EU, zato pamet u Glavu i ne čačkajte puno mečku u neku stvar. Ne dajite im alibi da pobjegnu i od pomoći koja puno košta, kako bi opstali. Inače mrka kapa...
Sve će oni to da plate u resursima i jeftinoj radnoj snazi, ništa oni džabe neće dobiti. Pa zato se i vodi rat da američke kompanije mogu mirne duše da eksploatišu tu prirodno bogatu zemlju.
Mozda i bolje sto ne idemo u EU. Jedino zbog tih fondova mada evo i Slovenci i Hrvati kukaju
Svakako je pred raspadom.
Njemacka je vazda bila americki igrac. Rat ce stati kad bude njima u interesu
Samo isti tretnan za sve. Nista preko reda i moraju se ispuniti svi uslovi kao sto nama zadaju zadnjih 10-15 god. Uvjek nesto fali. I mi smo bili u ratu i nista preko reda. Tako treba da vazi za sve drzave.Kao sto postavljaju uslov da moraju biti uredjeni odnosi sa susjedima (Rusija)po tom uslovu Ukrajina nikad nece biti EU.
Mislim da su Ukrajinci prilicno podcjenjivani u svakom pogledu. Ali evo neka pokazu i rusima i Evropi i svijetu ko su i sta su. Ima naravno kukolja medju njima, ne moze drugacije, ali vecina su patrioti i borci svima za primjer.