Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OS BiH nesmiju ici na manevarsko gadjanje bez dozvole sfor-a,a da ne govorim o dizanju helikoptera i slicno.Te snage su tu reda radi a da se zarati svako bi na svoju stranu,to jest nasa vojska bi se raspala na tri dijela
bez Ikar konzerve nece ni kanader da gasi pozare
Opet prstom upirem u najveću i najjaču stranku u Bošnjaka zadnjih 30 godina. Obesmislili i formalizovali mnoštvo državnih institucija...vojska najbolji primjer
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U BiH vojska su obicni uhljebi koji nista ne rade, snimaju tik tok, nikalvih aktivnosti nemaju posebno drustveno korisnih. Vojska zakonom mora biti angazovana na svim belajima i katastrofama
Nije vala nego fantastični ljudi koji nisu krivi što je procedura takva kakva jeste. Laješ na pogrešnu stranu.
Baja sve čini da su OSBiH nefunkcionalne , tako će ostati dok se ne promjeni dejton.
NO comment
Država za političare i pranje para. Ovo treba rasformirati.
To je potpisano u Dejtonu, nema države, samo nepravedan mir.
Zacetq si iz strasti I pozudw ne Iz ljubavi zato ces jiti uvijek prokletq, a fol vjernica
Jer Arnela sine rođena si u grijehu izvan braka, ne mogu te silni zapisi sacuvati
Bili su tu kad vas je snijeg blokirao-bez rukavica, šupljih čizmama, na konzervi po cijeli dan, čistili vam staze i putove.. tu su kad neodgovorno izazovete požar- samo sa teškim brentačama na leđima, i metlicama u radno i van radno vrijeme.. kad su vas poplave zadesile-postavljanje i uklanjanje nasipa, evakuaciji.. i radili bi jos mnogo toga i izašli na teren u roku pola sata da smo iole normalna država i da imaju adekvatnu opremu.. do njih nije
....i onda srpski clan predsjednistva ulozi veto za sve sto je u interesu gradjana i drzave BiH, kao i obicno
Pomenute procedure se moraju odibriti i biti validne za svako vrijeme i svaku nepriliku, a da komandanti jedinice na tom teritoriju mogu i suradnji sa drugim službama odmah djelovati bez dodatnih odobrenja. Ne čeka vojska dok se kobila popiša! Stara poslovica.
Oruzane snage kao i drzava na silu napravljena uhljebi pare primaju tiktok snimaju ljepota
Čuj OS, haj napišite članak o tome da Federalna uprava CIVILNE zastite iz Sarajeva prati devastaciju kuća, imovine i zivota CIVILA preko televizije ko filmski program. Napišite da su poslali iz Sarajva sporom poštom nekoliko pumpi i HEJ 20 KOMADA CIZAMA! Da 20 komada to je reko njihov glasnogovornik u uniformi ..
e sad porediti normalne države Europe sa tvorevinom koju nam je ostavio nekima dragi Alija - Bosna i Hercegovina. Već iz naziva je jasno, da smo ništa, ni republika, ni kraljevina, ni banovina, ni pašaluk - ništa sem rupa zadnja na svijetu. Pustimo ono j..o zemlju koja Bosne nema, daleko prikladnije je j..o Bosnu koja zemlje nema.
To je zato sto je u Sloveniji jedna zajednicka policija i sto imaju voz prema susjednim zemljama.Nas se moze npr. poredit sa pingvinima na Antarktiku.
Bilo bi čudno da nije kompleksno, kako vam je uvijek kompleksno kad treba nešto za narod, kako vam nije kompleksno 10hiljada KM plate koju uzmete od istog tog naroda jel političari mrljavi?
Oružane snage ne služe ničemu