Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A natovci odavno u ukrajini.
Sunoć Plenković na HRT1 urbi et orbi, Hrvatska vojska će poslati vojnike, oficire u štab NATOa u Kijevu. U Hrvatskoj je prava afera oko toga. Klix to namjerno ne prenosi.
Jasta su cuo sam da ih je 700 000 povrijedjeno/nestalo do sad. ;)
Obzirom da Izrale masakrira djecu u Gazi, boli me briga kad bi rusi došli do Berlina sutra.
Kakve veze ima Izrael sa Ukrajinom?!?!? Rusija je izvršila agresiju na suverenu i neovisnu državu i svak normalan treba da im pomogne. Izrael vrši genocid nad palestincima i to treba svi da spriječimo na bilo koji način a ne da kažemo da zlo treba da uzvratimo podrškom za drugo zlo. Tako se izjednačavamo sa istim!!!
Mi smo inače poznati po plitkom razmišljanju
I ako ih ima ili ako ih bude, to su dobrovoljci, kao sto ih je i sad, sa svih strana svijeta, i na strani Ukrajine i Rusije...
Jel to vrijeme da pocne treci svjetski rat. Svaki je bio brutalan a sa danasnjim oruzjem moze znaciti i kraj svijeta
Samo vi tapade okljevaj te kao i 1915 i napadon Japana na Perl Harbur SAD su i zvanično ušle u rat a eat je zvanično počeo 1939 na Polsku i sad okljevaj te eto vam Rusa na Granicama drugog Svijetskog rara!!!,, sa tim da če ovog putada NJEMAČKU OPET OKUPIRAJU !!!
Sa ovakvom analizom se očekuje da komentator bude pismen barem malo
covjek da cita samo klix mislio bi da ukrajina pobjedjuje.
neceli otvoreno pocet da se opet zastava postavlja na zgradu zla
Car Putin i Car Kim !! Derikučke :DD
Izgleda da će i u bliskoj budućnosti biti ko so ok i h Ru sa, ovaj put ne mon golskih gena nego sjevernojko rejs kih. Malo će se zabavljati, kao onomad R u si 1945. sa Beo građanka ma...
Nato i treba da se ukljuci u rat protiv agresora i da pomogne nasoj braci ukrajincima,vakat je brate.
A onda će poslati Kina i Iran, ne ide ta logika klixe to bi pojelo Ukrajinu ko skakavci. Ovi korejanci su na tlu Rusije nisu u Ukrajini većinom piloti.
Ne znaš ni naslov pročitati ali znaš komentarisati i baviti se vojnom analitikom!!!! Rusija gubi 1200 vojnika dnevno ( što poginulih što ranjenih jer nisu sposobni za borbu). Borbena linija je duža od 1500 km samim tim dobiješ da je dnevno na svakih kilometar linije ranjen ili poginuo jedan vojnik što je sasvim opravdana analiza ako se uzme u obzir da vojska nije ukopana nego se vodi direktna borba.
Prije dva dana pišete da dnevno gine 1200 ruski vojnika. Vec danas ovi nisu medzu zivima ili je neko lagao
opozicija u Hrvatskoj već protestuje