Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix produzena ruka masonerije, demokrata.. nece vam proci propaganda, Trump pobjedjuje. Kako ofirno svaki dan clanak dva tri protiv trumpa, uvijek negativna konotacija, sve vam jedan gazda. Isti onaj sto je koronu forsiro al ne moze vise.
Da mi je tvoj i mozak svih trampoida na bar 15 minuta, da se odmorim malo.
Neće ni vama pomoći organizovano komentarisanje i lajkanje vaših bolesnih komentara u cilju stvaranja pogrešnog mišljenja javnosti, provaljeni ste već neko vrijeme. Valjda su vam sendviči dobri, sa puno parizera...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Gadi mi se vidjeti šta je Klix postao.
Zalosno je u sta se Klix pretvorio, to je tacno. Pisu vijesti za svoju vjernu publiku u Sumadiji i u Zapadnoj Hercegovini. Pisu o sportu u Hrvatskoj i Srbiji, o Trumpu sto odgovara sljedbenicima Vojislava Seselja u SNS-u i sljedbenicima Zorana Milanovica. Malo pisu o Modricu, Mandzukicu, Orsicu, Gvardiolu, malo Dinamo, Osijek, Hajduk, malo o Savi Milosevicu, Partizanu, Zvezdi, o njihovim influenserima
Vama problem i kada se prenese samo ono što je rečeno? Pa, nije mu klix trpao riječi u usta, botići maloruski.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pobjegao maratoncima !!!
Sa Trumpom svi zajedno idemo u ovozemaljski pakao pa bujrum!!!!!
Trump pobjedjuje a Izrael napokon rjesava Palestinsko pitanje
To je strasno. Ko` nije znao da je Trump rasista, a ukrast iz oba oka i zna on da je doslo njegovo vrijeme, a ima par politicara sa Balkana koji jedva cekaju da Trump dodje na vlast. Ali, samo, ovi koji ga vole sa ovih prostora, zapitaj se da li bi tebe Trump primio u svoju Ameriku?
M.A.G.A
Ovaj klix je baš sranje.
Izgleda da su soroševci i klixom zagospodarili. Pošto obraz redakcio?
kollko vam.placJu klizdxe?
Nigdje ni jednog crnca na skupu
Zelimo gledati kako se stariji muskarci medjusobno hvataju i ljube po francuski u ferhadiji! Zelimo Demokratsku stranku USA!
Odi do Gruda tamo možeš to odmah gledati
Da su ti migranti robovi Tramp bi ih dovodio masovno da mu uvecaju bogatstvo ali se radi o slobodnim ljudima koji traze svoja prava, podsjeca me na politiku juga prema sjeveru zbog koje je izbio americki gradjanski rat sto bi danas odgovaralo Putinu.
Kako te ilegalna migracija može podsjećati na civilni, sve-američki rat? Zbog ovoga i sličnih analogija vašoj strani glasanje uopće ne treba dozvoliti.
Kad Sku Tor ugleda Orbana i Trampa, ovlaži mu bu lja i samo prozbori. Njihihihihi. Opasno se Pa veli će vi Po tomci lože na Trampa.
Znaci klix odmah treba zatvoriti ovo je institucija koja zavadza narod bezveze i laze ama bas sve. Ja sam bio na tom skupu zivim u New Yorku 30 godina i Ama bas nista od ovoga nije tacno.
a muslims people juce ga podrzali
Narodi nase zemlje zele moderne porodice, i roditelji nase zemlje zele da se omoguci pretpubertetskoj djeci da sama odlucuju ko su sta su - musko zensko, ili zivotinje. Dosta dosadne tradicije! Najuzbudljivije je osjecati se pogresno i zlocesto!