Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma šta kažete)))))))) Samit Brics+ je za 20 dana. Sa srećom da bude vašem dolaru!!!
Sve se vrti oko dollara! Ako se on izbaci iz opticaja kao sredstvo plaćanja to automatski znači kraj svjetskog poredka koji znamo! Teško je i zamisliti šta bi se desilo jer teško bi neko mogao uzeti odgovornost Svijeta na svoja pleća! Možda vanzemaljci!
Opala a rekao je i da bi uveo Bitcoin kako bi otplatio trilionske dugove. I ovaj više nezna šta čita dok priča jer mu više iz glava ne dolazi.
Ovaj baš hoće da rasturi SAD?!
Ovaj zna samo prijetit. Takva je njegova vanjska politika
Na McDonalds , kokakolu I ostala americka sTanja malo je 100% , podebljaj to majstore barem jos tolko
Ostali dio svijeta isto uradi SAD-u i šta ćemo onda ?
kada si zadnji put kupio nešto "made in USA"?
Sve ce se pretvorti u digitalan Novac u Bit e
Diktator per exelance
Uspjet ce.
IZGLEDA! NA ŽALOST.
Islamska Unija je jedino rjesenje u slucaju pobjede Donalda Trumpa, nas 2 milijarde cemo uvesti 400 % carine za SAD ;)
Pa nekakav iulaz ce s
U prošlom mandatu je napravio igranku sa Kinom što je rezultiralo da sve bude duplo skuplje.
Dolar ce uvijek biti dolar i bice glavni...volio ih ili ne...sa par nosaca aviona mogu ratovati sa cijelim svijetom a nekoliko onih himarsa i javelini mogu preokrenuti tok bilo kog rata a gdje je ostalo...o CIA operacijama da ne govorimo.. oni su neprikosnovena sila.
Dolar se ubija sankcijama.
I II. svjetski rat je počeo zbog sankcija Japanu nakon čega je Japan 1936 pokrenuo napad na Mandžuriju i to je bio pravi početak rata.
Francuska je u cryptu ukinula USDT