Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek je sam sebi najveći neprijatelj! Jedina vrsta živih bića koja proizvodi oružje da bi ubijali pripadnike iste vrste! A velika većina su vjernici!
Pa i zivotinje bi da znaju, macke namjerno muce plijen i igraju se prije nego ga pojede, a da ne govorim za druge
Izjasnjavati i pripadati vjerskoj skupini ne znaci da si vjernik-poboznjak. Najvise zlocina rade oni kojima se vjera svela na folklor kao sto je u Evropi veoma cest slucaj. Imamo krscane tradicionaliste koji nemaju nista sa vjerom osim krstenja, svadbe, pogreba i mrznje prema turcim
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imaju li palestinci takvu mogućnost?
Da imaju i koristili bi ju.
Kada su rusi to radili bilo je nehumano. Što se promijenilo?
EUallTheWay, razlika je što je ruska vojska od samog početka rata bacala termit na civilno stanovništvo, gradove i sela. Ukrajina termit ne baca na rusko civilno stanovništvo, nego ga baca podalje od naselja, na utvrđene vojne položaje strane vojne sile.
@Hexandoktor Aj ne dipr!
Ali ga "scica".
Kako mozete unistavati prirodu zbog dede Dzo Bidona!
U medjuvremenu u njemackoj i skoro svugdje u EU razdvajala otpad, ne smiješ imati klimu na plus 40, ubise ljude sa e. Autima, a ovi vamo pale šumu..vrijedjanje inteligencije lvl 100
Pa da li si vidio na svakom videozapisu koji dodje iz Ukrajine na sto lice livade i sume, nece tu niknut bilje za dugo vremena i sto nikne ili se zasadi bit ce otrovno i kontaminirano..
A kad balistička raketa rokne misliš da je to bolje od ovoga? Ma ne, prijatelji, lvo je mala maca ot tih ruskih raketa koje su popalili pola Ukrajine
Ovo da rade rusi bili bi zločinci jer uništavaju vegetaciju
A čime to Rusi bombarduju? Paradajzima i krastavcima?
@gooUser1716115381 Koristili su i Rusi termite u Čečeniji i Afganistanu.
Zagadjuju sredinu, ta zemlja je sada trajno neupotrebljiva
Ne znam šta je ovdje novo. "Volim miris napalma ujutru" Apocalypse Now cca 1969 godina
Ovo jače prži od napalma.
Fina bajka.
Najveći glupani 21 vijeka pronalaze nove načine da uništavaju jedni druge i sve oko sebe
Glorificira se nesto sto se ne bi smjelo glorificirati. Uzasne metode, mislim to je oznaka to rata tamo nista novo. Al sta ce biti kada Rusi uzvrate istom mjerom sa daleko vecim kapacitetima .. bit ce kukanje. Na strani sam Ukrajine i sve to al treba sve raditi da taj rat stane. Sta ce ti teritorij kada vise nema ljudi.
Jadne zivotinje, ni krive ni duzne...
Bosanci I Ukrajinci ne zna se koji su veći zmajevi ahahahahahahahah
Kijevčani su originalni Rusi (Bosanci iz Raške, protjerani nakon što su izdali Kraljevstvo Bosnu u 12 vijeku u bitci protiv Vizantije gdje smo ubjedljivo pobijedili). U Kievu su uspostavili prvo kraljevstvo nakon toga. ''Rusi'' svoju zemlju zovu RASIJA. Znaš li da svaki Rus kad ustane prvo na bosanskom izgovori Dobro Jutro i Zdravo? Neće da nam vrate treću kopiju Povelje Kulina bana jer je to najstariji dokument koji Rusi imaju o porijeklu.
Kad bi se pojavili vanzemaljci na nasu planetu sa najmodernijom tehnologijom mi bi jedino trazili najmodernije oruzje da pobijemo sve ostale jer takav je nas mentalitet . Nasa planeta je najstarija udovica jer promjenila je na hiljade vladara i ona osta ista sa masovnim grobnicama neznani junaka.
Ukrajina je jedina bivša sovjetska republika koja ni 30 godina poslije nezavisnosti nije dostigla GDP iz 1991. Oni ne mogu funkcionisati bez okupatora/staratelja, kao i komšiluk.
Pustite ove gluposti,večeras počinje Reality kod komšija,ima da Balkan gori !