Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svakom zlu ima neceg dobrog, evo mi u BiH odmaramo od izjava ruskih marioneta Milanovica i Vulina, a i Dodik i Covic se usutili!!!
Ne odmaraj bošnjače. Sjeti se kako su nas sa leđa napali ☝️
Nije ova mapa dobra jarane
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nešto se nikako ne uklapa ovdje. Retorika je jedno ali slike su sasvim nešto drugo. ne vidjeh ni jedan ozbiljniji snimak ni sliku ratovanja ni razaranja. Ovo što se može vidjeti to mogu prodati zapadu kao ratno stanje jer su oni vidjeli rat samo na filmovima. Ko je samo malo osjetio Sarajevo 92. shvatiće da ovdje nešto debelo ne štima...
u pravu si, ovde se pričaju bajke o ukrajinskom otporu, a tamo sasvim druga priča...koriste se i lažnim slikama, N1 objavio sliku od pre par godina kada je eksplodirao gas u nekoj zgradi, i povredio neku babu, pa ona sva krvava, u zavojima joj glava, i kažu vidite šta rusi rade. a rusi ubijaju samo naciste i vojsku koja se ne preda. gomile ukrajinskih "uspeha" su fejk njuz.
evo, malopre, civili kojima je budala podellila oružje, i načinila ih tako legitimnim metama, izrešetali vozilo misleći da je rusko, pobili neke ukrajinske civile u vozilu...
Moja je procjena na početku bila da NATO kao vojna alijansa neće decidno objaviti Rusiji rat ili vojno intervenisati samo zbog Ukrajine. To bi značilo rat svjetskih razmjera, čitava Evropa u dimu i vatri. Za vojnu i recipročnu reakciju zapada je potrebno još nešto više. Možda se Putinu oslasti pa otpočne i dalje da se širi ili na neki način zapad baci na koljena ucjenama svojim. Tu bi moglo biti svega.
Uništavaj ruse na svakom pedlju svoje zemlje
Ovo nase komentarisanje po klix-u je od presudnog znacaja za rjesavanje krize u Ukrajini. Koliko pametnih izjava na jednom mjestu... 😂
Sad su i ukrainci vidjeli da je koketiranje sa natom bila velika glupost. Nato neće rat sa Rusijom. Jedini dobitnik: USA, opet zakuhali u Evropi i plus blokirali jeftini ruski plin. Sad će Evropa 5 puta skuplji američki plin, plus prilično blokirali Rusiju.
Ilustracija mape je katatsrofalno neispravna!!
Je li bilo hemijskog i bioloskog napada? 😎
bivša juga je imala dobar sistem odbrane, vojska u kombinaciji s teritorijalnom odbranom što znači da je svaki čovjek u stvari vojnik, kako može ulaziti tenk u grad a da ga niko ne skida niti da mu prepriječi put. nije vojska lopta skočica pa da se njih čeka da to obavlja. neshvatljiva mi je loša odbrana kijeva i ukrajine.
Radi guza Putnika podguzna muha
Broj rusofila na klix komentarima manje-vise odgovara broju antikoronasa i antivaksera pa pretpostavljam da se u 80% slucajeva radi o istim osobama, sto se i poklapa s nivoom inteligencije koje bih ocekivao od takvih.
@developer10 A ti Rusofili su gle cuda 99.9% srbi. Kazu da su nebeski narod, sisao s karpata, i jos uvijek nose opanke kad idu u wc na cucava. Lep neki narod.
@gooUser1641378340 jesi ti nesto htio poruciti pod tim pokusajem humora?
Držite se Ukrajinci. Napadaju vas 2 dana. Nas su Srbi napadali i ubijali pune 3,5 godine. Od maja'92 do novembra '95. To vam je 1277 dana. I nisu nas uspjeli dokrajčiti. Nece ni vas Rusi. Samo što su Bosni i Hercegovini radili monstrouzne stvari. Pravda i posteni ljudi uvijek pobjede na kraju. Tako cete i vi pobijediti mrske Ruse.
nisu vas dokrajčili, jer im to i nije bila namera. da jeste, ne bi sada pisao ovde.
Pošaljite snimke ukrajincima kako se brani grad(Vukovar).Ima,da Kijev postane groblje tenkova.
Mnogi od vas sa pasosima NATO zemalja ce te mozda jos ove godine postati vojna lica!!!
Ukrajina je pruzila zestok optor dosta chetnika je izginulo !
Ne znam vala i ove karte se pravo navijacki prave, zavisno od portala. Hajmo dat koji dan vremena il da vidimo sta ce bit sa dogovora, pa da se vidi realnije stanje na terenu. Sjetite se samo snimaka sa pocetka rata, tipa srpska nejac napadnuta na Palama, il ona u Kninu sto sa puskom mora da stere ves. Pola ovih objava sa rezervom treba primit