Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duda i Zelenski, kako to moćno zvuči.. isto Lolek i Bolek
Ma pricajte sta hocete ovaj Zelenski pokazao da rusija nije niko i nista
il raša i sratko koji tandem
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
bogami dok je putko raketiro civile nisi zvao na fontele..
Koliko je ukrajinske djece i naroda stradalo, a predsjednik glumac crče od smjeha i priča viceve, vi ste totalno otišli...
Rusija ce izgubit kao i sve Ratove naprimjer Afganistan
ovo je postao comedy rat
Kako ce ti putko zabiberit ne ne slutis. A komentatori ce cudesno promjenit stranu cim ove budale napadnu iran. Situacija napeta ko treger. Svugdje samo eskalacije
Ne podcjenjujte Ruse. Imaju S.Koreu na svojoj strani. Šalu na stranu. Kroz historiju vidimo da su napadači, agresori, osvajači i uzurpatori redovno gubili. Osvrnemo li se na 92-95 i pogledamo na najveću historijsku nepravdu gdje je bilo zabranjeno braniti se. No... Na žalost, "pade" Aljo pred pad BL i velikog dijela RS.
@gooUser1724081874 Budi ozbiljan, očito priča o ratovima između naroda koji su koliko toliko industrijalizirani, civilizirani i imaju potencijal za ekspanziju. Tadašnji kolonizirani domoroci su predstavljali nikakvu prijetnju osvajačima. Činjenica da i danas recimo Aboridžini i narodi Amazonije, afrička plemena itd. imaju svoj identitet je svojevrsna njihova "pobjeda" (iako im je takvo nešto dopušteno, nije izvojevano).
Rusiju ako Bog da ko rođendansku tortu podijeliti, i eto svijetu mira
isto kao i s.b.ju podjilise i sad su mirni
Ne zna se ko koga laze, e moj zidove, brate od natanjahu, sta ucini od ukrainskog naroda.
Slava Ukrajini
I Izraelu. Slava SAD-u, mirotvorcu.
Entiteti su vjecni
Entiteti u BiH Es Amore
Rusiju treba "desaljinizovati", osloboditi ruse diktatora.
ma boli me uvo ko je na vlasti i kakva je vlast, al hocu da imam slobodu da rat smijem nazvati ratom a da ne odem u zatvor kao u Rusiji.
Samo Zelenski da ne bude poslije mač sa dvije oštrice i spašavaj se ko može,nadam se da neće
nema pregovora s okupatorima
u k0st!