Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hamas je veliki krivac kao i Izrael za pogibiju velikog broja Palestinaca
ako prihvate da im je izrael na granici potpisali su sebi kaznu do zivota
ako prihvate da im je izrael na granici potpisali su sebi kaznu do zivota
Hamas would not exist in its current form without Israeli involvement, highlights a recent piece published by The Intercept. The article by Mehdi Hasan, a British-American broadcaster and Dina Sayedahmed, a multimedia journalist based in New York suggests that Hamas, an acronym for the "Islamic Resistance Movement," creation was largely influenced by resources provided by Israel.
I z r a e l m o r a i c i p r e m a s v o m k r a j u.
c i o n i s i lj u d s k i o t p a d
Djocohubice
Još 2018. Netanyahu i njegov režim osmislili su shemu isporuke gotovine Hamasu pretvarajući se da dopuštaju njegov ulazak u Gazu kao civilnu pomoć. Prema Timesu, Netanyahuov plan uključivao je uspostavljanje mirovnog sporazuma s Hamasom, koji je Kataru omogućio da donese milijune dolara u Gazu pod krinkom da ih podijeli civilnim obiteljima u potrebi.
Ono što se stvarno na kraju dogodilo jest da su izraelski sigurnosni dužnosnici susreli katarskog diplomatu na granici između Izraela i Jordana kako bi ga osobno odvezli s gotovinom u Gazu. Zapadni obavještajci utvrdili su da je Hamas na kraju uzeo velik dio gotovine za sebe, ostavljajući malo, ako nimalo, obiteljima u Gazi koje se bore, a koje su i dalje teško pogođene ratom.
Blinken se rukuje sa ratnim zločincem.
A sta su tj Blinken, nisu i oni to je li?
Sve je to show, kako Amera, tako i Izraelaca, dok se genocid koji traje decenijama nastavlja.
Pa nije ni SAD za primirje. Jedino sto ponavljaju je da Izrael ima pravo da se brani i poklanjaju im naoruzanje uz namjerno odugovlacenje procesa. Ni jedni ni drugi ne priznaju medjunarodni sud pravde tako da je sve ovo sarada za naivne.
Šta rade oni u HAGu? ISPIJAJU desetu kafu?
On nije ni svjestan šta predstavlja. Ono najlošije in humanity. Mora biti pozvan na odgovornost zajedno sa saradnicima
Oni se ne drže dogovora. Takvi su oni.