Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
amire kabiri smijes li prosetat Mostarom
Dok sin Benjaminov se placa po Majamiju u rat ide sirotinja
Još skuplje će platiti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mislili su da je Jug Lebanona lagan kao jedna bespomocna Gaza. Braca mudzahidi iz Radwan jedinice jos od 2006. godine se spremaju na ovo.
Bint Jbeil ce im se ponoviti.
Hezbolah obučavaju vrhunski Brazilski oficiri, Hamas je mačiji kašalj za njihovu ratnu vještinu i snagu. Imaju preko 150.000 vrhunski obučenih i motiviranih boraca .Da nema podrške Amerike i zapda , za 15 dana bi ih pregazili
Prorok Pajsije iz kapadokije objasnio ww3 u detalje jos prije 100 godina
ha ha ha ha
Da Boga da vam bilo joz cesce plakanje.
Kad je napad na Iran, znali se šta ?
LIJEPO !
Crnac jevrej.
Tražili dobili po nosu sad plačite. Šta bi tek Iran počinio Izraelu nisu ni svjesni i opet traže da Iran napadne Izrael. Spustite se malo na zemlju Izrael.
Kad pogledas odozgo, iz aviona, mjesta ima za sve. Sume, pustinje, njive, mocvare... Mozda ih naseliti, Jevreje, u BiH? Pijacu vodu dobijaju desalinizacijom, mi svoje rijeke cinimo kanalizacijom. Zemlja sa samo jednom rijekom, ali zato vjestackimmoazama u pustinji. Drzava, povrsinski, 20% manja od FBiH.
A ovi branitelji nisu još ni krenuli u kontranapad. Šta će biti onda?
heheheeh joj nagrdice ih ko mraz paprike nisu oni sa prackama i kamenjem
Dolazi i ono kada će i kamen govoriti evo jednog sakrio se iza mene .
Izraelski mediji o tome kako je Netanyahu podrzavao hamas: https://www.timesofisrael.com/time-fact-checks-netanyahu-interview-countering-his-denial-of-bankrolling-hamas/
Ukupno od početka izraelske kopnene operacije u Libanonu, IDF je izgubio 20 vojnika (ne pikam onu četvoricu koji su stradali južno od Haife u napadu dronom). Hezbollah je izgubio cca deset puta toliko. Usporedbe radi, ARBiH je u neuspjeloj operaciji "Ljeto 92" samo na Stupu izgubila preko 200 ljudi. Pa niko nije govorio o katastrofi ARBiH tad.
@Appotegeist2 ti vjeruješ IOF i njihovim izvještajima. Padne im dron na glavu i četvorica mrtvih i 63 ranjena. Ne funksioniše to tako. Odnos je 3/1. 3 ranjena na 1 mrtvog. A ne 63 ranjena i 4 mrtvih.
Svi koji mi pucaju minuse kad kritiziram hamas neka procitaju (osim kratkopantolasa oni dzaba citaju): Netanyahu had reportedly said at a Likud faction meeting in 2019 that anyone who opposes a Palestinian state should support the funds for Hamas, the enemy of the Fatah-run Palestinian Authority.
U Sarajevu je u posljednjih 5 godina broj pokrivenih žena učetverostručen. Također među muškarcima je ponovo zaživio trend puštanja brada, a termin "babo", odnosno "babi" se ponovo forsira djeci od strane roditelja. Taj trend radikalizacije se primjećuje i u istočnom Mostaru i Zenici. Usljed takvih okolnosti, normalno je da se ne dopušta kritika Hamasa, makar i konstruktivna.
Appotegeist.....rijec babo potice od aramejskog jezika. Isus a.s. je govorio aramejski, a to znaci da je i Isus govorio "babo". Nauci nekad svoju vjeru
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A sta ste mislili njehi