Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najaca mi je ova grupw iz Minska...sto rade 27 godina na pomirenju hahahaa. Stranci samo gledaju da uzmu lovu, a ne rade nista. Zato se mi ne trebamo nadati nikada nicemu, vec sami rijesavati svoje probleme.
Rusi nemaju ni komoasa ni ključa, nemojte bulazniti
yedno pitanye za raya sa klx ,koyi ye narod stariyi Srbi ili Armenci ??
@sometisw045 Ja mislim da Srbi znači nadimak, a ne ime naroda
Nije mi samo jasno odakle ovolike eksperte vadite.
Problem dijela azijskih a posebno afričkih država je taj što su granice crtale kolonijalne sile, ne poštujući tradicionalne ettničke granice. Takav je slučaj i ovdje između Armenije i Azerbejđana. Baš su Rusi Gorski Karabah dodijelili Azerima iako je oduvijek bio naseljen Armencima. I eto problema.
Nista Rusi nadgledsju ko ce prvi da pomogne jednij strani a onda rusi pocinju svoje jer ceka nato ili turke ili francuze a onda rusi brane svoje granice Svijet je uz armence vecina jer mi smo muslimani krivi za to
Moskva sa istim simpatijama gleda na obje zemlje u sukobu. To su dječica majčice Rusije, žao joj je bilo koju lupiti po prstima. A moraće, dok se ne razigraju previše.
@ArijanBravo ... neće njih majka Rusija lupati po prstima nego će ih naoružati da se sami lupaju, a i brkica bi tu mogao malo hajrovati od prodaje oružija
Šiitski Azerbejdžan - domovina pravih muslimana, a ne one sunitske jazbine
Azeri nisu siiti, nego suniti btw.
planinska.konjino pročitaj barem osnove nečeg prije nego što komentiraš, ovako javno ispadaš glup ;)
TRUMP PUTIN ERDOGAN I ORBAN!!! OVI OSTALI SU CUKEEEEEEEEE!!!
@maksim ...i mali Kimi, cvikeraš iz Koreje