Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je bilo prije 2000 godina, toga se valjda sjecaju samo najstariji medju nama. Ili je poneko drvo propjevalo.
Daj jarane nemoj zezat, bio dodik tada tamo, uslikali ga s tri prsta. Pticicaaa
Joj gluposti brate dragi prvi uredjaj za mjerenje temperature je napravio Galileo i to nekad pocetkom 17.st. Znaci prije nekih 400 godina, sto je daleko manje od 2000 godina. Ljudi ne vjerujte u sve sto procitate
Kao netko ko spominje Galilea, predpostavljam da imas neko znanje i znas da to sto je on napravio nije moglo nista mjerit, nego Santorio prvi pravu uredjaj sa skalom. Nejse ledene kore,sedimenti jezera i okeana su bogat izvor informacija o klimi i temperaturama iz proslosti.
@2pak.. drug moj ja se prosto sje..m kad vidim koliki je nivo neznanja oko nas.
Dok ne pocnu po evropi temperature od 50, ne vjerujem vam nista.
temperatura nije 50 stepeni nego 60 a mozda cak i vise.... ali na asfaltu koji gori cijeli dan, u sumi je mnogo prijatnije
A nekako tmurno i bez oblaka, saharski pijesak?
Divi slike više kišobrana nego da lije kiša. Jaro hladno na +55 jaknu nosi.
Ko osta osta
ućeraste mi strah u kosti
Kraj juna a još nije bilo ni 30 stepeni.. gluposti pisete stručnjaci
eto vi znate kako je bilo prije 2 hiljade godina
Svi cemo umrijeti, vrucina ili snijeg manje bitno
Ma koga vi j. više
Netanjahu je rekao da su Srbi i Jevreji prijatelji 2000 godina
Srbi se sjecaju najstariji su na planeti
Srpski toplomjer
Vrućine ili te maske što su nabili na tom vrućinama???
Ovdje gdje sam nikada hladnije i kišovitije nije bilo. Svega 2-3 dana sunca i vedroga plavoga neba. Samo u medijima je pakleno, izmišljaju se crvenije boje od crvene da se panika siri, narod uplasi kako bi se mjere o ogranicenju kretanja, karbon taxe uvele. Samo super- bogati ce moci putovati, grijati se, paliti svjetlo npr. Fali jos samo da se na klixu upali brojač preminulih kao prije par godina.
Javio im Genjac kako je bilo prije 2000 godina