Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slož mu ga Macron!
Visoki predstavniče Šmit, maske su pale i otkrile tvoje na cist ičko lice......idi iz ovog grada wanago
Svezite svoje pašče pa ce I komšiluk biti pravi
Bas si im rekao. Jedno sedam dana nakon sto im prodas 200 miliona eura oruzja. Isto tako UN-ovim rezolucijama ne mozes zatvoriti granap na Sedreniku a kamo li natjerati Izrael da prestane ubijati civile, Rusija Ukrajince. Da ne spominjem kako su rezolucije pomogle Srebrenici i Zepi. Macron upucuje poruku drzavi koja ima najmanje 6 nuklearnih bojevih glava.
Ne postoji UN zbog mene, nego zbog sebe
aha
uuuu jaka recenica Makrona, malo ko se dosad toga sjetio jaka
Koliko je meni ovo fenomenalno. UN je napravio komisiju i reko Palestincima "mi znamo da ste većina ali ovo je sad zemlja ljudi koji su se odselili prije 2000 godina"...koja farsa, koji kretenizam. Trebali su im dati pola Njemačke
Na tuđoj zemlji ste stvorili monstruma
To isto da su rekao Bosnu ste napravili na Ilirskoj zemlji :))) samo sto su Izraelci bili tamo prije Palestinaca, protjerani pa se vratili po šta im pripada :))
Izrael je vec sada ukinuo UN tako sto ih je napao i ranio dva vojnika, a UN im se jos izvinjava na tome. To je isto kao kad hranis i ulazes u dijete, das mu zivot i onda isto dijete kasnije okrene glavu ili te udari
Benjo ceka te Hag
UN je prnuo
i to u fenjer
Pa zato što oni misle da su stvorili svijet i tebe Makron i Francusku i UN i da smo svi njihovi robovi
-dva djelatnika- Klix, od kada si portal u Hrvatskoj i Zagrebu?
Bar jednom budite iskreni!! Recite istinu, budite ljudska bića. Šta ste se dali u pare i strah!
FA ŠI ZAM, NA CI ZAM, GE NO CID, U Z P = iz ra el