Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolan Erdogane, okani se velikih priča, Ono što ti možeš uraditi URADI! Tvoja saradnja sa državom Izrael i zajedničke projekte koje imate prekini odmah i sad i pokaži ozbiljnost u svom govoru! NEŠTO KONKRETNO!
Brko, manje pričaj, više radi! Napadni Izrael!
Samo.koriste svoj Hamas za definitovno unistenje Gaze..prozirni su i oni i ameri
ALARMANTNO: Bolnice u Gazi više ne mogu primati nove pacijente, 12 ustanova prestalo s radom. Pacijenti s rakom i dijalizom neće dobiti liječenje. Svi osuđeni na smrtnu kaznu.
E šta reče čuj e baš sereš Što nemogu šuplje priče, kad bude Izrael bacao cvijeće e tad pametuj i a sad kad ubija nevine ujedinite se i pošaljite vojsku.
erdo kad su tebi EU dali 3 mrd € za migrante tebi nije bilo dosta ! skocio si na antimigrantski voz i poslo 80000 sirijaca prema grckoj i trazio si od EU jos para ! ti si humanista kao gazda kladionice niz puta
Pa ko je i izazvao ratove neka plati cijenu Evropa suludo provodi americku politiku zato ce prva i platiti cijenu Amerika ce se samo smjeskati iz prikrajka kad počnu neredi u evropskim drzavama
bojkotujte FB, google, Apple frajeri..lako je pozivat na bojkot Pampera i Ariala..koja suplja
A ekonomija sa Izraelom nikad bolja.
SAD su kreatori. Valja odrzati dolar, inflacija je ogromna a stampa se svaki dan. Plate idu gore, inflacija prati, prozivodnja oruzja pravi pare. Amerikanac zivi od rata. Nazalost ali ako Amerika stane, puknuce dolar u tri lijepe pm a i Evropa prati.
Ma ebo vase "kritike" djeca ginu svakodnevno
Kakav ce tu rat da se zametne Ukrajina je mila majka. Ameri salju nosace aviona, Kinezi razarace, ruske podmornice svuda, Iran, Turska..buuuuummmmmm.