Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prije sam ti se divio, sad je Gazza pokazala koliko ste nemoćni na svjetskoj sceni.
ostat će zapisano da je ovaj lik u toku ovih deset mjeseci slobodno slao brodove k Izraelu i opskrbljivao ih svime i svačim...
@hektro Objasni ti nama šta bi to Turska mogla poduzeti na vojnom planu protiv Izraela. Gaza je Turskoj ispred kuće isto ko što je London odma kraj Baščaršije. Prvo pogledati kartu Bliskog Istoka, uzeti k znanju da Amerika i EU vojno brane i podržavaju Izrael. Koliko zemalja Turska mora okupirati da dodju do Gaze a u medju vremenu da udju u rat sa Izraelom, Amerikom i EU. Lako je palamuditi bez mozga i razmišljanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Džaba ga optužujete, pa sila kao Rusija se muči sa ovim kapitalistima sa zapada, koji otvoreno kažu mnogo nas je na zemlji.Imperije nemaju milosti , bilo to Rusija, Sad,ili prije Rim, uvjek stradaju slabiji.
Neki ni Neum
Turci tj. Osmanlije dok su drzali bliski istok i arapske zemlje ukljucujuci palestinu, nisu tad bili popularni, cak su arapi napravili pakt sa englezima samo da se oslobode od brace muslimana turaka, za to je zasluzan Lawrence of Arabia. Sad je nekako glupo da Turci ista pokusaju, jer su im Arapi ukljucujuci samim tim i Palestinci davno okrenuli ledja...
Ovom brki su samo lova i biznis vazni a tek mahanje rukama i prstima hahahaha
"Ko kontroliše more, kontroliše i svijet"... haha, koji uman govor.
ovaj ih je covjek digao ko ataturk..zato ga i ne vole na zapadu
Digao? Lira izgubila 80% vrijednosti odkad je dosao. Zato je igubio glasove jedinog vrijednog dijela Turke
Posto ti niko nije ostavio u emanetu Gaza vjerovatno nisi nista ni ucinio ta njih
Obnovljena rashodovana americka podmornica iz 80-tih..pametnom dosta
Zim - gu izrael
Dok deda raspiruje žar, narod trči prema Bosni, tražeći kvalitet. Bosna je za Tursku kao Mercedes za Fiat - veći standard, manja bruka. Bosna je šampion ooo, ooo!
Vidi se da se razumijes u geopolitiku
Bosna je za Tursku kao Mercedes za Fiat zna dečko nema šta. Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Islamski svijet treba da se stidi Gaze posebno Turska
Objasni to posebno Turska. Na kraju ti isti Arapi ne tako davno u istorijskom pogledu su se udružili sa Englezima da istjeraju Osmansko carstvo koje ih je štitilo. A poslje im Englezi nacrtaše granice, Palestinu dadoše Izraelu i povukoše se. Još jednom što to posebno Turska da se stidi.
dizel podmornica. prodali im njemci i britanci licencu za podmornice koje su stara tehnologila ali hajde mogu se vozikati malo u njima i glumiti silu nad nejaci
Jugoslavija je kupovala proizvodne licence u različitim industrijama; zapadna tehnologija od Forda, Fiata, Volkswagena, Mercedesa (automobili), Hawker Siddeleyja, General Electrica (avijacija), Leylanda, Rba (transport), Westinghousea (energetika), ASEA (lokomotive) itd. itd. Zašto? Zato što nije pametno bacati ogromne količine novca na razvijanje već razvijene tehnologije.
U ovom polju nema jacih od Amerike.. Kod ovih javno slike propelera na internetu.. svi znaju i svi je cuju.. Podmornica sastavljena od Korejskih i Njemackih dijelova u Turskom brodogradilistu..
Jedan EMP i vracate se svi skupa u kameno doba
Gdje je Ruska mornarica u crnom moru, ako je tako.