Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moje srce tužno je, što neimade sreće te, da druguje uz tebe, Ahmede Muhammede. Kao naj kad zaplače, moje oči zarose, željne tvoje blizine, Ahmede Muhammede. Aškom srce mi gori, željno Tebe da vidi, naš dragi Pejgambere, Ahmede Muhammede. Mojoj duši mehlem je, kad salavat donese, kad Ti ime spomene, Ahmede Muhammede.
Ahhhhhh Aah aha ah ah ah Muhaaaammedeeeeeeeeeee !!!
@derrvofinci STA SE KUR-CIS KO DA TE JE SULTAN MURAT PRAVIO😄
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
preskačem ovu ruku komentara. nestalo inspiracije na ovu temu
Čefini nemaju džepova ...mater ti ebem banditsku
Njegovo visocanstvo ce oprostiti neposlusnim slugama. Dusa od vladara! Jadni normalni Turci sta ih snadje, ovaj kreten ce izgubiti izbore sljedeci put, ali nitko to nece smjeti objaviti jer vise nece biti medija koji nisu pod njegovom kontrolom.
Slažem se sa tobom, samo što ovdje izgleda nije riječ o veličini vjernika, nego o uviđanju da je zglajzo skroz naskroz sa svojim metodama i da ode popularnost u 3 p.m .
Ja bi prije rekla da je turski predsjednik dobio poprilican broj osuda za vrijeme i poslije puca. Previse se zaletio, prosto receno.
Egomanijak, sujetaš
BAkiru i ERdoganu trebaju još samo pobuljene policajke u gardi ko kod GAdafija pa da svi dušmani pocrkaju od muke. A i zapošljavanje bi se povećalo, jer iste ne bi bez prisutnosti muža mogle obavljati svoj posao !
Dajte meni da uvedem vanredno stanje u BiH bar jednu heftu. Svima koje ubijem i pohapsim ću sve halalit što su mi ranije pričali. A Turskoj nakon vanrednog stanja želimo sve najbolje i da procvjeta ko Srbija pod patriotom Vučićem nakon vanrednog stanja ! I njega vrijeđaju al se on ne osvrže i prdano radi 25 sati dnevno. Samo još BAkir radi više. LEgendarni su i radni kapaciteti Dragana i Zlatka. Blago je ti ga nama !
Isti je ko BAkir ! Njega svi vrijeđaju a on samo predano radi na povećanju svog porodičnog bogatstva u interesu nacije !
Doslo iz guzice u glavu.
Bravo majstore, daj ljudima ba internet, pusti se suplje.
Ok onda, konju jedan
kada je počeo prvi srbski ustanak perice?1804g učitelju!!!nije sine počeo je rano ujutro a završio do podne😁
@wolf07 Nisam zlonamjeran, cak stovise procitao sam Kuran, ne bas sve ali vecinu. Ova usporedba sa socijalizmom i serijatom je potpuno opravdana, i jasno je vidljiva u Kuranu ali i u 90% musl. zemalja, osim tipa bih, albanija koje su prosle kroz komunizam ili turska gdje je ataturk proveo sekularizam. A sad sto se tice duhovne/moralne vrijednosti islama tu bi se trebalo slijediti Muhameda...ja jednostavno ne vidim kako brak sa 4 zene moze biti moralan, ili to da zena treba 4 muska svjedoka u slucaju silovanja inace sama nude kaznjena, ima toga na pretek da ne nabrajam, i to je sve vrlo nedvosmisleno zapisano u kuranu. Jednostavno islam me nikada ne bi mogao duhovno moralno zadovoljiti.
Dozvoljen je brak sa 4 zene ako mozes podjednako izdrazavati sve cetiri, i ako ti prva dozvoli drugu. Danas je to nemoguce, da isto pruzis dvjema zenama. Pod ovim mislim i ljubav, u prevodu ako volis jednu, to je to. Sto se tice silovanja, to se odnosi na sve. Trebaju 4 svjedoka za bilo sta, sto je logicno. Cetiri covjeka te vide da si ubio, silovao bit ces kaznjen. A nije logicno da ako imas 3 svjedoka, tebe kazne. ( malo to jos vidi, nije bas tako ograniceno ).
Islam nije ogranicen, nego se dotice svih stvari. Sve situacije su objasnjene. I sto se tice ljudi koji misle da je Islam nasilje , bas protivno car mu je oprost, smirenost, darezljivost. Citam neki dan 200 god islamska zemlja , bilo koja nikad nije napala nikog drugog. I jos jedna informacija, zidove kad niko nije htio da udomi to je uradili Palestina.
@AfroditinaBeba Imaš kod popa Vujića u Lukavici pored SARAJEVA jednu knjigu o svjedočenjima srpkinja ljepoti i veličini Turske kite pa pročitaj i uporedi sa tvojim istraživanjem. Lp Turčin
komplexas 100%