Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brko vazda nešto prijeti, nešto pametuje. Teško onom ko se u neku uzda. Ovako bi Brko sutra i nama isto , ne smije vas niko dirat dok ne dirne stvarno , a kad dirne onda Brko samo priča. Brani ljude majmune , kad ih toliko voliš i podržavaš , nemoj uvijek pametovat.
Ovo je najveci licemjer s maskom muslimana. Da ima imalo časti slao bi pomoc Palestini, kao sto to Amerika salje Izraelu.
Bravo
Pomozi palestinskom narodu
Brko, nije masakr, GENOCID Brko, GENOCID
Bosna dok je krvarila urlo iz opozicije kako u rat, eto prilike brko! Sve licjemeri
Reče onaj koji redovno bombardira Kurde u Turdkoj i u graničnim zemljama...licemjer! Hamas nisu teroristi ali su zato Kurdi ,cijeli narod,teroristi!
Kako dobar konflikt za prezirati sve umješane, od fašističkog Izraela do terorističkog Hamasa.
TAKO JE !!! HAMAA koji su 1986-7 oni stvorili (Izraeli Amerika) sada im je pokrice da SRAVNE SA ZEMLJOM citavu Gazu....i to je U REDU ...Kad MASAKRIRAJU PALESTINCE to je ok......FUUUJ CIONISTI JADNI !!!
Okani se saopštenja prijatelju Dodika i Orbana.
pusi ga matori,ko te za sta pita...
Pusti brko šuplje posalji pomoći oruzja ako smijes...
al si im reko svaka ti čast samo oštro, a da možda pošalješ neku pomoć palestincima?
Turska je sila.....ali samo na rijecima...
erdo jeste a sta bi sa armencjima ili kurdima koji su preko 90% mislimani
Jel onim istim Armencima što su se za vreću zlata prodali Rusima da napadnu svoje komšije Turke s kojima su stotinama godina živjeli u miru. Svoje crkve imali, škole, biznise i to za mnogo manji harač nego što su krisćani uzimali svojima. A isto tako se i Kurdi proslaviše. Od jednih najcjenjenijih naroda u Osmanskom carstvu, se Grcima i Englezima prodaše. I dan danas su ostali poznati samo kao placenići.
I ti nazivas doduka gospodinom i gotivis ga.....nisi relevantan brkice...
Brkica supljikator teski
Laz se siri of strane Izraelske vojske da su Palestinci ubijali I sjekli glave djece, laznu informaciju koju je Izraelska novinarka objavila za svijetske medije kazajuci da je ona to licno svjedocila/vidjela nakon napadajuci Hamasa. Morala je priznati I objaviti da to ona ust ati nije vidjela. Juicer je Joe Biden objavio da je I on vidio te slike licno. Prije nekoliko sati, bjela kuca je objavila da ustvari Joe Biden nije vidio slike. Naravno da nije jer se nikad nije ni desilo.
Laz: Palestinci silovali I ubijali djecu, postoje brojni video snimci na YouTube u kojem borci Hamasa tjese taoce I osiguravaju Im da ce biti zasticeni.U intervju,sa zenom koja je bila sa djecom taoc hamasovih Boraca, prica kako joj borci nisu uopste naudili, da su nakon nekog vremen jednostavno zatvorili vrata I napustili njenu kucu. Podjelila je anekdotu kako u jedan trenutak, jedan of Boraca ugledao bananu na stol pa ju je potom pitao "mogu li pojesti jednu?" Zena odgovorila "da, mozes".