Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael ubija, zapad pomaže ubijanje, muslimani osuđuju - Palestinci ginu. I tako već 70 i kusur godina.
a zasto se o ovome ne prica www.youtube.com/watch?v=cFp6z5WpfS0
Zato Arapi šute ,žrtvovali su Palestince,ali doći će na red i sječe kraljeva oholih,koji seru u zlatne šolje.
ako se ovo brzo ne smiri, imacemo cast djeco da vidimo kako pocinje svjetski rat.
Bez uvrede momčino ali vi jedva da prepoznate sebe u ogladalu... Vi nećete prepoznati III. svjetski rat jer je on počeo još 2001 godine i vodi se na razne načine. Nikakvih nuklearki neće biti niti rušenje, imaju gensko oružje, viruse, tiho da ih ne primjetite kao rat.
poceo je pasha moj, nego use, nase i podase dok mozes
Brko brani Palestince saopcenjima kao Trojkasi. Bruko!
Sta je reko sebkin mali na ovo u palestini? Jel ista reko? Za svaki slucaj sa hanumom u trezoru! To sebkin mali!
Bosanci su politički nepismeni, povode se za onim što im mediji ponude. Da su pametni i mudri "naši" političari bi se odrekli svojih ličnih interesa, hedonizma, pljačke.. ujedinili bi se, zaboravili hegemonije i postavili se neutralno između licemjernog zapada i hegemonističkog istoka, pa sisali mlijeko od dvije ovce. Jok oni to ne kontaju.. mali smo mi, a polupismeni i nebitni. Eh Bosno moja poharana.
Imas i ti vojnu moc, sta ti cekas osim sto pricas ? Ginu neduzna djeca Reçepe
Bravo Erdo!
Sramota kako se posmatra ovakav genocid na civilima, oni koji ga mogu spriječiti samo posmatraju i kritikuju !
Hajde sviju ti ne DIPR. Već fino izađi u javnost i reci da će Turska eliminisati čitav Hamas pod uslovom da Nato napravi Palestinsku državu u skladu sa poveljom UN. Ako Nato neće onda će napraviti Iran a nek se USA makne i poštuje Međunarodno pravo.
Ovo za Iran pišem samo Brko da Vi ne bi morali na saveznike
Sta je se ocekivalo od fasista pa mozemo reci i od UN koji je demokratski dozvolijo da se 2 milijona stanovnika drze u logoru na svojoj Palestinskoj teritoriji koja je okupirana od Zidova uz pomoc Evropeski zemalja .Kad nam kazu zaustavicemo pomoc Palestini i Gazi alo ovo je sver planski napravljeno i planski se radi da se Islamski svjet ugusi . Imate dokaz 92 u Bosni i kasapina Milosevica pobij popali i rastjeraj zlocincima za nagradu daj RS.
Brko nikada da nisi dosao u Sarajevo. Ti si neprijatelj ovog naroda. Kao turista mozes do Banjaluke ili jednog sela kod Banjaluke zvanog Laktasi
Ni mukajet o Hamasovim zločinima nad civilima? Ni riječ jedna? Tajipe, nećeš tako dženeta zaradit.
erdo tvoji su u njemackoj 4. na tabeli za socijalu a 3. po zahtjevu za azil
A da se malkice kritikuje i arapcice... slozni su europljani kad pomazu Ukrajincima mozda da se i arapi malo ugledaju na njih i ujedine pa skupe neko oruzje ili da barem koji milioncic ljudi pocne protestirati po bliskom istoku... zasad se vise manje samo ceskaju po mudima.
Džaba ti pričaš,zapadna evropa i usa misle da se ostatak svijeta mora njima pokoriti.
Da ga dragi Alah. Erdogan najveći muslimanskih lider svijeta.
1943-će desio holokaust. Veceras se dogadja isto i to upravo od onih koji ga prezivjese.
Oni što Su prezivjeli davon sahranjeni i to jest Problem što ova nov generacija se ne sjeca dok novi Hitler ne dojde
Znate li šta je gore od Izraela i ovih Zapadanjaka, ovi arapski vladari i milioneri. Pos erem im se na sve njihove milione. Sve kvazi muslimani a puštaju da im braću Palestince kolju kako stignu. A ovi što marširaju i od toga Palestinci beli imaju koristi, kad treba uplatiti šta para za braću i sestre u Palestini i u drugim državama onda šipak, al zato po fejsu i insta kao saosjećaju se. Koji moderni prosvijetljeni papanluk.