Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prst u oko EU i SAD-u. Erdogana mogu samo kao Gadafija onako necovjecno i militantno skinuti sa vlasti. Turska i Iran su jos jedine muslimanske zemlje u kojima se sa politickim zapadom razgovara samouvjereno, bez losih kompromisa, bez zadiranja u krupna unutrasnja pitanja i bez pardona. Turska i Iran su im trn u oku i tu ce oni sigurno pokusati nesto jer je to jos jedino institucionalno utvrdjenje muslimana.
Dobro je Erdogan ista napravio kakvi su se sve svjetski igraci urotili protiv njega. Zapad je doktorirao rad “nevladinih” organizacija za promociju demokratije.
za ovog kilimandzaara su glasli ovi iz primorskih gradova gdje su pare vecinom saljevaju, tako ti je kod nas isto za trojku glasali u sarajevu oni sto su najvise dobili od sda vladavine ali nezadovoljstvo i pohlepa je cudo
Erdogan je poput Bakira samo sto njega vadi to sto nema Sebiju pa bolje prolazi kod ovaca
Erdogan i njegovi fanatici (ja ih zovem njegove debele svinje) kontrolišu YSK (Visoki izborni odbor), sve glavne medije, policiju, sudove i ostalo. Rezultate izbora možete dobiti samo preko AA (Anadolu Agency), koju također kontroliraju njegove debele svinje. Ljudi očekuju da vjerujemo da je on pobijedio na ovim izborima.
🐑🐑🐏🐑🐑
Što komunjare, jugobalije, građani svijeta, Forte, Gavrile, dezerteri i ostala gamad pjene zajedno s Nešićem što će nam general Armije BiH Sakib Mahmuljin ostat slobodan. Eno vam Gavrilo kod Seje Brajlovića - Vlaholjuba baš zabrinut.
Turci ne nasjedaju na izmišljene priče i laži kao Bošnjaci o zlatnim kašikama, vrećama zlata i reviziji tužbe.
Nadam se da će neko od Bošnjačkih političara dogovoriti sa sultanom Erdoganom da oni Bošnjaci koji žele mogu dobiti dvojno državljanstvo Turske kao što to mogu Hrvati i Srbi sa Hrvatskom i Srbijom
bajoplin@ Mislim na Bošnjake katolike i Bošnjake pravoslavce koji su dobili dvojna državljanstva Hrvatske i Srbije... gejjčino!
Narod zna istinu i zna sta je Erdogan uradio sve za taj narod prije ali i kasnije,ali neke Bosnje slusaju sta im Evropljani serviraju na stol samo da bi Erdogana sklonili...lazu Bgm za 80 % stvari o Turskoj i Erdoganu....eh zato su Turci vladali svijetom a mi smo uvijek bili sluge svacije jer nemamo svoje JA i svoju pamet,jedino zadnji put pokusao rahmetli Alija ali i njega su vukovi usutili svojim gluzpim idejama
De malo o zivinicama da vidimo kako je pometena trojka
Pametni turci nisu ko Bosnjaci 28 miliona turaka izabralo erdogana sreca nemaju šmita da nametne trojkaše
Sultan
A prikazivali ankete građana u tim krajevima kako su 90% protiv Erdogana hahahhaah jes ga zapad poglabao i žaba ulagao milione sultan ih poderao ko budala oslobođenje.
Neka je pobjedio Erdogan. Dosta je više i ovih prozapadnjačkih predsjednika. Jedini normalan u ovom trenutku koji teži miru.
Naravno, jer mu je tu najlakse namjestiti glasove. Nije ni narod toliko glup.