Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skim da se ujedini sve marionete
U ime Allaha milostivog i samilosnog do poraza sotone
Klix podržava Izrael i sve što.rade Izraelci.
Ovako, od oktobra 2023 do maja 2024 Turska je najnormalnije izvozila robu u Izrael. U maju ( pise Andaluzija) je Erdogan odlucio da to stane.
bla bla bla cionisti su navikli na to bez konkretnih akcija nista prica u prazno samo kad naoruzavate ukrainu i izrael to je ok de malo Palestincima oruzja dajte ne gotivim ovaj Hamas al sta izrael radi to je necuveno
Žalosno, šta se radi Muslimanskim Državama u cijelom svijetu. Nema sloge,jedinstva I sto je najvaznije nema interesa koji ih povezuje,ili ga bar nisu nasli a hoće li naći to će mo vidjeti!!!!
Ima jedinstva nego nema dobrih raketa!
Bravo ....prvi put da neko otvoreno reaguje od islamskog svijeta !!!
i ovaj samo nesto prijeti a nista
Price su to za malu djecu
Izrael ne valja.
Da ste pametni da se udruzite i zbrisete ih
Izraelski dron koji je u sred Teherana ubio Hanije i to u zgradi iranske vojske je doletio preko ili iz Jordana i Saudijske Arabije ili Emirata. Toliko o o onim zamotanim, čuvarima Meke i Medine.
U pravu si. Ali sve je interes. Ipak kad dogori do nokata, onda nestaje interes i ostaje samo borba. A to samo što nije. Više neće biti kalkulacija
Izrazio ogorcenje, izrazio duboku zabrinutost, izrazio solidarnost.bla,bla,bla. Kao i hiljadu puta do sada, prazne prijetnje i šuplja prica. Koga je on potvao na ujedinjenje protiv Izraela??. Arapske šeike, predsjednika Egipta, kraljeve i prinčeve. Pa oni su 10 puta gori od Netanjahua.
Izraelski dron koji je u sred Teherana ubio Hanije i to u zgradi iranske vojske je doletio preko ili iz Jordana i Saudijske Arabije ili Emirata. Toliko o o onim zamotanim, čuvarima Meke i Medine.
Mene kao muslimana je stid kako današnji muslimani od jasnoće vjere da se sve cijeni po djelima, samo imaju priču. I od običnog malog čovjeka pa do predsjednika i kraljeva. Je li moguće da je samo ostao jezik i priča?!
Ništa ti nećeš uraditi, ne pričaj džaba...
prozivaj svoje iz njemacke i austrije nek oni bojkutu ili da vidimo hoceli! polako tamo dolazi svum srecom druga politika