Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova zenska je pukla na brku
Edi Rama na aparatima
nađite ženu koja ovako gleda svog supruga
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
LGBT vrijednosti su porodicne vrijednosti, pa odakle dolaze lgbt ljudi gdje odrastaju? Sta je sa roditeljima koji imaju takvu djecu da li bi radije da ih svi na svijetu sikaniraju ili da se mogu normalno uklopiti u drustvo, raditi i privredjivati?
I Giordano Bruno je bio u pravu, samo što nije bio vatrostalan..
Najsmješnije je kad se desničari ujedinjuju u idejama, a realno jedni druge bi uklonili da imaju priliku, bilo koji desničari u Evropi, uključujući dotične.
Ova jede očima! Ona može biti sve samo ne gay!
Njega i Ramu gleda kao čokoladu sa lješnjacima. Ne koluta očima i zijeva kao riba kada joj je Macron poljubio ruku.
I Hitler je zagovarao porodicne vrijednosti, trebao se i njemu zahvaliti. Kako se svi ovo fasisti ukljucujuci Putina medjusobno hvale, a kao bore se protiv fasizma.
Komunisti su mnogo toga obecavali i njima se treba zahvaliti ....ne zna se koji su gori krvnici
Što mu se slatko nasmija.....