Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u 70 godina sukoba, imaš drzavu Israel na jednoj strani I desetine grupacija medu palestincima. I onda se pitaju zasto ne uspijevaju da diplomatski rješe situaciju. Zavadi pa vladaj je funkcionalno I bit će uvijek. Slican pluralizam je I kod bošnjaka , I jedino kod bosnjaka. Zato I dan danas od gotovog pravimo veresiju.
Al bas se pitamo da li čifutjį mogu pred medjunarodni sud za etnicko ciscenje, genocid,zatvaranja gl vodovoda prema Gazi,struje,blokadu hrane,ubijanja djece u skolama i tako.. GDJE JE PRAVDA???
Jesi ti dobar ti kakva sud Izrael ne priznaje odluke nikakvih medjunarodnih sudova niti amerika ne priznaje niti kina.To samo vi pišete o hagu itd ...
REKAO SAM DA HAMAS RADI ZA IZRAEL, KAKO BI INAČE IZRAEL RADIO ŠTA SAD RADI, TO JE I BIO CILJ DA SE POKRENE NAPAD NA GAZU PA I IZVRŠI INVAZIJA, JASNO KO DAN..
Prekasno.
Kadni Mikati...Najeebo od kako je rođen.
Recep Tayyip Vegeta
je...b.. vas rat više, je li dosta rata, prestanite više, ako iko zna kako je rat loš i odvratan to znamo mi na Balkanu, hoću mir, neću da biram stranu!!!
Ovaj Abas 14 godina nije izbore organizovao, namlatio se para od EU i uhljebio sve živo i mrtvo. Palestinci ga preziru.
Nema nesvrstanih jarane.