Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuvaj se i ti, amidža, toga na koga se pozivaš, sklizak teren.
Sultan Erdogan je moj predsjednik a Turska je moja druga domovina zastavu Turske imam u kući i autu ova nametnuta nije moja zastava kao i Srbi i Hrvati što imaju dvije domovine. Radim na tome da dobijem tursko dvojno državljanstvo
Kakve su ovo bapske kletve i srednjevjekovna retorika, umije li iko više NORMALNO govoriti?!
ko o čemu, erdogan o...
Erdogan valjda vjeruje da Allah kažnjava po političkoj opredjeljenosti; ko nije za Erdogana biva kažnjen na onom svijetu :))))
Idiotengruppe
Gulen je bio americki projetak i sigurno na duže vrijeme bi mnogo ostetio Tursku.
Turska povecala izvoz zeljezo u " izraelu" 180% u prvi 8 mjeseci 2024. I jos uvjek im prodaje azerbajdzanske nafte. Ali na dekleracije pise izvoz za Palastini da ne bi se moglo pratiti.
Zasto Turska nije jos priznala genocid u Srebrenici ...
Nije priznala da bi mogliuz poreske olakšice ulagati u Srbiji.
Religija je zlo
Samo svevišnji samilosni zna ti to niti znaš niti možeš šta reći
Ovi religijski fanatici su tako opasni ustvari. Prvo se sami toga ne pridrzavaju i zive kontra svega, a za "nevjernike" pa cak i za preminule medju njima mrvu postovanja nemaju.
Hizmet je veoma opasan, jer ljude vezu i drze ovisnim toj sekti
Ljubio si mu ruku diktatore
Sad kad klix gulenovci krenu kmecccaaati! hahahahahahaha
Čuj sramotno umro. Kakvo je to sramotno umiranje? Čovjek je samo umro, kao što ćeš i ti jednog dana.
Gulen je bio stari CIA agent koji je dobio stotine miliona dolara od istih za pokušaj državnog udara, ubistvo svojih sugradjana, ogromne nekretnine u Pensilvaniji, Floridi, Kaliforniji itd., dozvolu za otvaranje nekoliko stotina charter škola po Americi i plus aktivan lobby u Bijeloj Kući. Sem njegovih sljedbenika i Američke vlade niko ga nije volio. Erdogan ali i njegovi najveći politički suparnici su se slagali u mržnji prema ovom CIA agentu.
Erdogan,car korupcije...
sta si ti prorok, da ti znas ko je demonska figura a ko ne. Kakav zakostan gaf, niti Muhamed a.s. sebi nije uzimao za pravo niti mogao vrsiti takve ocjene. Erdogan, ucac Kurana i klanjac u dzamijama gdje se eto sasvim slucajno dok on to radi nađe neka kamera da to objavi