Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravio je Erdogan spomenuti da su Turci u to vrijeme bili oni koji su bjesomucno napadali i izveli invaziju tj. oteli su neciju, tudju zemlju a starosjedioce odveli u lance i roblje da im se traga ne vidi danas... da, da, to vam je srce Turske, necija, ukradena zemlja... I sve velike nacije i narodi su nekada bili osvajaci, nista sa cime se treba ponositi kako pisu u svojim nacionalistickim mitovima koji su cista fantazija...
Cijela istorija Čovječanstva je otimanje Zemlje
Kako li su Rimljani pokrstili pola Europe ? Kako je Spanska inkvizicija i Francuska anarhija ubijala i silovala diljem Afrike
Erdogan bi da sve uspjehe muslimana stavi na svoj Račun i time plaća svoje botove!
znači slavi prodor neukih chobana i konjanika u carstvo koje slijedi civilizaciju staru preko 2000 godina. Ne samo kršćansko bizantsko carstvo, nego i razvijeno islamsko u Egiptu koje se također temelji na civilizaciji staroj 2000+ godina. i ne može se to usporediti sa europskim kolonizatorima, kolonizatori su barem donijeli znanje, ostavili infrastrukturu, postavili temelje za izgradnju modernoga društva. ovi su jednostavno razorili preko 2000 godina znanja, razvoja i napretka.
Šta ti znaš šta je ko ostavio? Evropljani do prije par vijekova ni kanalizaciju nisu imali, spaljivali žene po lomačama, milioni umirali od zaraza i nehigijene. Sadašnji napredak jeste plod njihovog osvjescivanja i baziranja na kulturi i civilizaciji istoka sa postunapredjenjem istih.
Kao sto rekoh kolonizatori oduvijek bill od 632 godine pa vamo
Evo ga Putin II pali jadni Narod kao što je i Milošević 89 na Gazimestanu.
PA VI U KLIXSU NE DATE NIKOM DA NAPIŠE NIŠTA. A DRUGI VAŠI PULENI MOGU SRAM VAS BILO.ILI PUSTITE DA NAROD PIŠE ITSINU ILI UKINUTI ODMAH ZA SVE.
PA VI U KLIXSU NE DATE NIKOM DA NAPIŠE NIŠTA. A DRUGI VAŠI PULENIMOGU SRAM VAS BILO.ILI PSTITE DA NAOD PIŠE ITINU ILI UKINUTI ODMAH ZA SVE.
Jel to onaj što je prijetio izr elu pa podvio rep.....hehe
M.A.RS
Izgubio kompas?
Azijati
Mitomanija Turska u 5 grama sa Srpskom
Sultan has spoken!
Žalim dan kad su ovi došli na naše predjele i podijelili naše narode.
tacno, da nije bilo njih ne bi bilo ni srba
Da izvines zalim dan kad su se povukli s ovih prostora i kad su dozvolili Austrougarima da zavladaju i podjele narod po religijama. Muslimanima oduzeli zemlju begovsku i podjelili kmetovima iz manjeg entiteta ili ovim sto ih ima jedva 10.000 u BiH a zovu se autohtonima
Sve dok je ovakvih mozgova na Zemlji neće biti mira