Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odličan govor! Svaka čast!
Danasnji Zapad je sve suprotno onome za sta se zalaze i sta zagovara. Istok se budi, lafina vise ne prolazi. Evropa ce kao i obicno najvise platiti, danas novcem a mozda vec sutra zivotima.
Samo vi tako bla bla bla dok ovi rade sta su zacrtali a i vi ste na spisku
Erdo dok ne dignes vojsku i pozoves na borbu nece te ozbiljno shvatit.Libanon je blizu kao nam Slovenija,tako da mogu brzo pred tvojim vratima da budu.Siriju ce svakako preskocit,tamo je vec rasformirano sve.
Dao Bog da im se vrati 10x.
zapad i moralne vrjednosti,,,,smjesno,,, doci ce dan naplate
Ko misli, da je Hamas retotistička grupa, neka se prisjeti Armije BiH. Onaj ko se brani, NE MOŽE BITI RETOTISTA!
Sve je to suplja prica od pocetka genocida na Gazu
Hamas moralna vrijednost?
Tacno tako. Oslobodilacka organizacija ne treba birati sredstva protiv okupatora,
Moj babuka. Principijelan stav protiv bilo kakve agresije treba uvijek zauzeti. A ne kad ti odgovara. Čim si nastavio trgovati sa Rusijom koja je agresor u Ukrajini, izgubio si na vjerodostojnosti.
BRAVO
Moj redžepe, šta bi od onog galamdžije od prije pola godine
Foliranti, ako vam je došlo do grla, pošaljite jednu za Wašington i smirite tenzije, prosto.
UN je smijesna i nevazna institucija. Mjesto gdje mozes uraditi anketu sa svim drzavama svijeta i to je to. Nikakvu moc UN nema
Gazija nas
E moj kume