Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas je principijelan...nece sa Sisijem, pa mu ode na noge, nece sa Salmanom, pa mu ode na noge, nece sa MBZ pa i njemu ode na noge...sad i sa Asadom haha To Izrael dao zeleno svjetlo da mozes u pregovore sa Sirijom kad si pomogao da se unisti
Nisam ljubitelj Rusije, ali oni su spasili Siriju od nestanka..svi drugi su tamo organizirali falange i frakcije koje su imale za cilj od Sirije napraviti Egipat, Libiju, Irak..
Koga su spasili? Bashara al assada, muslimane nisu sigurno. Pogledaj kolko je civila ubila vojska sirije, fino vidi brojke. Ruska propaganda ne prolazi kod onih koji su barem 50% pismeni
"ninety percentage of the officer corps are dominated by Alawite members vetted by the regime; based on their sectarian loyalty toAssad dynasty"
Bashar je placenik, covjek unisti svoju drzavu a potencijala je imala velikog.Naravno umjesale su tu prste i druge sile.
Bašar je sin Hafeza Al Asada, prethodnog suverena Sirije, koji je vodio Siriju do svoje smrti..
Bashar ubio hiljade ljudi na mirnim protestima i tako izazvao gradjanski i opet ga neki podrzavaju (ruska propaganda radi svoje)
Zar poslje svega?