Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zaustavi je ti! Motao se oko Kipra i kad Makron reče da stoji iza Kipra nestade brko. Najveca laz prijateljstva muslimana je Turska. Prica price a bede milioni.
Turska je uvijek štitila svoje građane u Kipru i uvijek će to činiti...
Oko moje, očigledno je da ti veze nemaš o čemu pričaš. Čuj Makron rečehahahahahaha Turska mornarica je odstranila i Francusku i Grčku mornaricu oko Turskog Kipra još 2020. Tad je Macron plakao u štabu NATOa kako je Turska mornarica bila agresivna prema njima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako je, Srbija može da odahne.
Rusofili, Turkofili, Eurofili... sve b0t do b0ta...
Sjedi dole u tisina, ti koji si Titu volio a u Italiju isao po farmerke a kleo ss u njega.
Nažalost ovaj promašaj od lidera je uspavao Tursku. Najviše što je uradio jeste što je otjerao Fethullaha pa zasjeo i od tada ne mrda ni tamo ni vamo, glumataju neke usamljene lukave i mudre vukove, a ništa konkretno. Mislim da je dovoljan pokazatelj njegovog karaktera prijateljstvo s Bakirom - s kim si, takav si. Turska je uspavana velesila koju samo krasi bujna historija. Brkica je odron.
Jimmy...upravu si. Turska jeste sada sila kojom više ne upravlja svaka šuha is State Department-a. Turska je i sa ovom inflacijom 5 ekonomija evrope (GDP PPP) i 11 ekonomija svijeta (GDP PPP). Više ne uvozi 90% vojne opreme, već proizvodi sama svoju tehniku od pješadijskog oružja do brodova, dronova, aviona i helikoptera. Jedan od najvećih izvoznika hrane, textila (odjeće), bijele tehnike, vozila i vojne opreme. I danas je jeftinija nego BiH, a minimalne plate duplo veće nego kod nas.
Turski Bajden!
Da su ljudi narmalni kao što nisu pa da svake četiri ili dvije godine mijenjaju vlast onda bi političari puno bolje radili,a ne kao kod nas.Jedni te isti 30 godina a prije njih Tito još 50 godina....Zato i jesmo deb... narod u svakom smislu
Turska je naša MAJKA!!! To je valjda svima jasno
Samo je TIKA u Bosnu uložila stotine miliona. Teško sve pobrojati šta je i turski Diyanet obnovio. Takvi smo mi, grizemo ruku koja poklanja.
Japan je broj jedan dinator a Austrija broj jedan investitor. Turska je više uložila u Srbiju nego u Bosnu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jos cekamo Tvoji Reakciju kad Izrael predje Crvenu Liniju mada je to Odavno Presao ili po Tebi jos Nije !
Nikad Turska nije i ne treba zaboraviti "Arapski ustanak".
rece covjek a i dalje Turska Trguje sa Izraelom i prodaje im od Hrane do Celika
Zakljucak: mi nismo bili prijatelji 90- tih. Nista novo, samo da pojasnimo.
Tad je bio slabi Demirel na vlasti. A pomagali jesu samo što to nisu udarali u bubnjeve. Zahvaljući dobrim odnosima Demirela i Tuđmana mnogo toga je ušlo u Bosnu i od hrane i od oružja. Istina da je Tuđman od toga uzimao i mostarinu i putarinu i drumarinu, ali bilo je daj šta daš.
To sto Turci nisu poslali oruzje mozes zahvaliti Amerima koji su u to vrijeme vladali Turskom ko sa Njemackom i koji su zabranili bilo kakve isporuke oruzja BiH Armiji. A i to sto je zaustavljeno oslobadjanje BiH isto mozes zahvaliti Amerima koji su to zaustavili. 90tih je Amerika bila neprikosnoveni vladar svijeta i nje se sve pitalo. Danas to vise nije tako.
Je li reče nešto o Bakiru? Pitam za Sebiju
Gdje ste u palestini?
Opet crvena linija?
TVOJE JE VRIJEME PROSLO, zadnji izbori su to pokazali. Pocetak kraja ti je bio kad si dr. Konoglu kako li se zvao odstranio samo jer si se prepao konkurencije.
Teško onom ko vjeruje Erdoganu Pinkiju.