Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putin, dezurni krivac 🫢
Sad je Rusija kriva za sve.
Putin ne valja kada vojno interviniše, a evo vidimo da ne valja i kad vojno ne interveniše.
EU = KU
Rusi i azeri protiv pedofilnog lgbt natoa i natovih pedofilnih lgbt marioneta.
Licemjerni poltroni. Nikad oni nisu krivi. Hocete li izvuci tu glavu iz americke guzoce nekad?
Rusija je svesna koliko je islamski svet bitan za njihove interese, kao i africki. Zapadni brutalizam prema Africi i Bliskom Istoku je omogucio Rusiji da prosiri svoj uticaj na Afriku i Aziju, i stoga je logicno da Rusija podrzi Azerbejdzan pre Jermenije. Rusija bi i Bosnjake podrzala pre Srba, jer im je veci interes da imaju islamske saveznike na Balkanu, ali nazalost, Bosnjaci su najveci anti-rusi u Evropi posle baltickih zemalja, Ukrajine, Finske i Poljske.
Nismo svi bošnjaci antiruski, a ovi što jesu - nisu svjesni da im samo nožni prsti vire iz američke stražnjice a da za to nisu dobili - NIŠTA osim embarga, genocida, 23 % teritorije i sada nonpapera o podjeli BiH. Rusi bi nam dali mnogo više, kao i Azerima, da smo imali pameti. I ne bi imali pheddeere na pozicijama i na ulicama.
Sta su vasi ushrani mirotvorci uradili u Srebrenici ? Isto kao I Rusi nisu nista, dopistili ste evropljani genocid na tlu evrope samo zato sto su ubijani musliman.
A jel vam pada na pamet licemjerni evropljani da je teritoriju Azerbejdzana nelegalno prisvojila Armenija. Najgora osobina je biti licemjer a vi stara khurvo evropo ste licemjeri nad licemjerima.
Tako će Putin i Vučića izmejniti kad mu bude cejf
Isto ovako se EU i Rusija igraju sa BiH. Pričaju nam priče o članstvu u EU da dobiju ustupke i betoniraju apartheid nad Bošnjacima a istovremeno (eno jučer) objavljuju 4 nivoa članstva u EU - drugim riječima pripremaju nam teren da smo dio EU ali samo djelimično. Jer sve ono što je korisno u EU će nam zabranit. Zato ne treba ići ka EU. Treba biti protiv.